Annonce:
Annonce:

Janni om Sarah Louise: Vi bliver aldrig slyngveninder

Der er i aften sidste sæson af 'Forsidefruer' på TV3. Janni Ree og Sarah Louise Christensen kom i starten skævt ind på hinanden, men i dag ser det anderledes ud

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I seks uger har vi fulgt fem stærke kvinder i deres op og nedture på TV3. Og i aften lakker det hele mod enden, når der er sæsonafslutning på 'Forsidefruer' kl. 20.00.

To af de mest omdiskuterede deltagere, Janni Ree og Sarah Louise Christensen, kom i starten skævt ind på hinanden.

I tv-programmet så man, hvordan de to forsidefruer endte i flere diskussioner, om hvorvidt Sarah Louise havde slettet Janni Ree på Facebook eller ej. Men i aftens afsnit bliver de gode venner igen, da blogger-baben har inviteret hele holdet til et bilevent.

I virkeligheden er de to 'Forsidefruer' dog ikke perleveninder.

- Sarah Louise og jeg kan sagtens være i samme rum, og vi hilser også pænt på hinanden. Men vi bliver nok aldrig slyngveninder, fortæller Janni Ree til Ekstra Bladet.

Janni understreger dog at de to 'Forsidefruer' har det fint med hinanden.

Sarah Louise efter sviner til Nikita Klæstrup: Undskyld  

Annonce:

Sarah Louise: Aldrig været uvenner
Sarah Louise Christensen fortæller ligeledes, at der ikke er noget uvenskab i mellem Janni Ree og hende selv. De to har det fint med hinanden, og det samme gælder de andre deltagere i programmet.

- Janni og jeg har aldrig været uvenner. Selvom det er blevet klippet på en anden måde i programmet, så har vi det alle godt med hinanden, fortæller hun til Ekstra Bladet.

I aftens  sæsonafslutning fortæller bloggeren og iværksætteren, at hun lover, at hun tilføjer Janni på Facebook. Et scenarie som ikke er blevet til virkelighed endnu.

- Nej, for jeg har altså ikke nogen Facebook-side sådan rigtigt. Kun fansider. Men vi følger hinanden på Instagram. Det er jo det nye, siger Sarah Louise med et smil på læben.

Hvorvidt der kommer en ny sæson er endnu uvist. TV3 har fortalt, at programmet har været en stor succes, men vil endnu ikke bekræfte om en sæson to er på vej.

Se sæsonafslutning på 'Forsidefruer' i aften kl. 20.00 på TV3

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: