- Jeg er godt nok ikke helt tryg ved det

Jacob Haugaard skal være med i 'Vild med dans'

Jacob Haugaard er klar til 'Vild med dans'. Foto: Pr-foto
Jacob Haugaard er klar til 'Vild med dans'. Foto: Pr-foto

Til september får en ny sæson af 'Vild med dans' premiere, og det bliver med entertainer Jacob Haugaard på dansegulvet.

Han har nemlig sagt ja til at tage udfordringen op og indtager derfor inden længe hele Danmarks dansegulv.

Det afslører TV 2.

Hovedpersonen selv er dog ikke helt tryg ved situationen, erkender han.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg faktisk lidt beklemt ved at skulle til at ud og danse, da det er noget, jeg absolut ikke har gjort ret meget ved i mit liv, siger han.

Meget spændt
69-årige Jacob Haugaard glæder sig dog meget til de nye udfordringer.

- Jeg er meget spændt på det, og jeg kan selvfølgelig godt lide kostumer og fine sko og et fantastisk orkester, men jeg er godt nok ikke helt tryg ved det, siger han og fortsætter:

- Men hvor intet vover, intet vinder - og at vove er at miste fodfæste en stund. Ikke at vove er at miste sig selv, siger han videre.

Hvem Jacob Haugaard skal danse med er endnu ikke offentliggjort. På dansegulvet bliver han dog blandt andre gjort selskab af influencer Mascha Vang og sanger Jimilian, der i år også indtager 'Vild med dans' som nydansere.

Her er de 12 professionelle dansere i årets 'Vild med dans'

Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen går på gulvet for 16. gang. Han har vundet 'Vild med dans' tre gange - den allerførste sæson i 2005 med skuespiller Mia Lyhne, i 2015 med skuespiller Ena Spottag og senest i 2020 med skuespiller Merete Mærkedahl.

Silas Holst

Silas Holst fik sin debut i 2008 og har vundet tre gange – i 2011 med skiløber Sophie Fjellvang Sølling, i 2014 med daværende vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl og i 2019 med skuespiller Jakob Fauerby. Silas Holst danser sin niende sæson.

Morten Kjeldgaard

Morten Kjeldgaard fik sin 'Vild med dans'-debut i 2009, og i år går han på gulvet i sin tiende sæson. I 2016 vandt han med bokseren Sarah Mahfoud.

Mads Vad

Mads Vad tager sin 15. sæson på gulvet. Han har vundet to gange: Første sejr kom i 2010 med vejrvært Cecilie Hother og anden sejr i 2013 med bordtennisspiller Mie Skov.

Asta Björk

Asta Björk fik sin debut i ’Vild med dans’ i 2018, hvor hun gik hele vejen til sejren med skuespiller Simon Stenspil. Denne sæson bliver hendes fjerde.

Claudia Rex

Efter nogle års pause med fokus på karriere og familie er Claudia Rex tilbage med sin ottende sæson i ’Vild med dans’. Hun har vundet én gang tidligere - det var i 2012 med tv-vært Joakim Ingversen.

Martin Parnov Reichhardt

Martin Parnov Reichhardt debuterede i 2019 i 'Vild med dans' og danser med for tredje gang.

Karina Frimodt

Karina Frimodt fik sin debut i ’Vild med dans’ i 2010, og hun danser med for 11. gang.

Mille Funk

Mille Funk fik sin debut i 'Vild med dans' i 2015 og er i år med for syvende gang.

Jenna Bagge

Jenna Bagge fik sin debut i 'Vild med dans' i 2014 og danser i år sin ottende sæson.

Malene Østergaard

Malene Østergaard dansede med i 2012, 2013 og 2020 – dette bliver hendes fjerde sæson.

Camilla Sofie Dalsgaard

30-årige Camilla Dalsgaard får sin debut i ’Vild med dans’ i år, men konceptet er ikke helt fremmed for hende. Hendes mor, Soffie Dalsgaard, har tidligere deltaget som professionel danser, og Camilla har derfor været i studiet masser af gange og kender også de andre professionelle dansere rigtig godt.

Kilde: TV2

'Vild med dans' 2021 får premiere på TV 2 PLAY og TV 2 fredag 10. september 2021.

Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller er igen i år værter på 'Vild med dans'. Det er fjerde gang, de to kvinder står side om side på hele Danmarks dansegulv.