- Jeg er så bange

Elvira Pitzner frygter, at Forbrugerombudsmanden kommer efter hende

For Elvira Pitzner er det ikke kun likes og gratis ting, der følger med de 190.000 følgere, hun har på Instagram.

Den 23-årige diamantdatter lever nemlig med en stor frygt for at komme til at bryde loven, når kun deler indhold på det sociale medie.

Det fortæller hun i nyeste afsnit af Dplay-serien 'Bare Elvira'.

Elvira Pitzner fortæller i programmet 'Bare Elvira', at hun er blevet undersøgt for ADHD. Foto: Per Lange Film, tv & radio Taler ud om diagnose

- Jeg er så bange. Hvis jeg siger 'Hey, den nye 'Frosen' er vildt god. Jeg kan anbefale den'. Nej, jeg har ikke fået betalt min billet, men derfor siger jeg det bare, siger hun i tv-serien.

Hun er derfor ekstra opmærksom på at skrive 'reklame' på de opslag, hvor hun har et betalt samarbejde, så Forbrugerombudsmanden ikke kommer efter hende.

Elvira Pitzner deler ud af sit liv i serien 'Bare Elvira'. Foto: Per Arnesen/Discovery Networks Danmark
Elvira Pitzner deler ud af sit liv i serien 'Bare Elvira'. Foto: Per Arnesen/Discovery Networks Danmark

Men loven kan godt blive lidt for indskrænkende, mener Elvira.

- Jeg synes, det er blevet lidt overdrevet i mange tilfælde, fordi folk måske godt ved, at det er en reklame, siger hun i programmet.

Elvira Pitzner viser sig selv uden makeup i 'Bare Elvira'. Foto: Per Arnesen/Discovery Networks Danmark Danske kendte Dropper makeup på Instagram

Og reklamerne skal da heller ikke have lov til at overtage hendes Instagram fuldstændig. Hendes profil er for folk, der er interesseret i hendes liv.

- Ind imellem har jeg noget betalt samarbejde, som jeg synes passer godt til min profil, og som jeg kan stå inde for og godt kan lide, og som jeg måske selv havde købt, hvis det ikke var fordi, jeg havde fået det, siger hun.

Det kan have flere negative konsekvenser at være et kendt ansigt og åben på sociale medier. Ekstra Bladet har for nylig talt med fire realitystjerner, som oplever uønskede seksuelle tilnærmelser og tilbud om penge for frække billeder. Her kan du se de klamme beskeder, de modtager (+).

Du kan se klippet med Elvira i videoen over artiklen, mens du kan se 'Bare Elvira' på Dplay.