- Jeg vil gerne undgå at se dum ud

Malte Ebert vil gerne synge, men ikke danse på tv

Malte Ebert synger fredag aften ved 'Vild med dans'-finalen. Ingen skal danske imens, så han får publikums og seernes fulde opmærksomhed. Foto: Mogens Flindt
Malte Ebert synger fredag aften ved 'Vild med dans'-finalen. Ingen skal danske imens, så han får publikums og seernes fulde opmærksomhed. Foto: Mogens Flindt

Gulduret sidder stadig på venstre arm, ellers er der ikke noget tilbage på sangeren Malte Ebert, der afslører, at han en gang lagde landet ned som Gulddreng.

I dag kæmper han for at slå igennem som sig selv - Malte Ebert, og bedre eksponering end at optræde i 'Vild med dans'-finalen fåes vist ikke.

Panik før 'Vild med dans'-finale: - Jeg var bange for, at der var udsigt til min numse

Malte Ebert synger hellere end gerne i dansedysten, men at kaste sig ud på gulvet som nydanser, bliver der ikke noget af, hvis TV2 skulle finde på at spørge ham inden næste sæson.

- Jeg elsker at danse, men ikke på tv. Jeg synger og laver musik, og jeg vil gerne undgå at se dum ud på tv, siger han til Ekstra Bladet.

Molly Egelind er bookmakernes favorit til at vinde, men Malte Ebert holder med skuespilleren Simon Stenspil.

- Jeg mødte ham her i Horsens, og jeg synes, at han var rigtig sød og sympatisk, og så synes han, at jeg synger godt. Derfor holder jeg med ham.

Bookmakere ikke i tvivl: Her er vinderen af 'Vild med dans'

Inden vinderen findes omkring klokken 22.20 skal de to finalepar gennem tre danse - blandt andet en længe ventede freestyle.

Så mange millioner fik 'Vild med dans'-babe og manden for villaen