Jesper Buch imponeret: 'Danmarks Angelina Jolie'

Frederikke Juul måtte forlade 'Løvens hule' uden tilbud - efterfølgende har der dog kun været gode nyheder for kvinden bag Everleigh & Me

Kom tættere på Jesper Buch og de fire andre 'Løvens Hule'-dommere her.

Bliv klogere på de fem løver i programmet.
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Selvom løverne så potentiale i Frederikke Juuls firma, Everleigh & Me, endte den 26-årige iværksætter med at gå tomhændet hjem.

Det er dog en glad Frederikke Juul, Ekstra Bladet torsdag fanger over telefonen.

- Det var jo meget nervepirrende. Når jeg ser programmet, så er jeg overrasket over hvor cool, jeg tog det. Selvfølgelig udfordrede de mig, men jeg følte ikke, at jeg stod og jokkede i deres spørgsmål. Så alt i alt var det en virkelig god oplevelse, selvom jeg ikke fik en investering, fortæller hun.

Frederikke tog sin venindes datter med ind i 'Løvens Hule'. Foto: Per Arnesen/DR
Frederikke tog sin venindes datter med ind i 'Løvens Hule'. Foto: Per Arnesen/DR
 

Det blev ikke til nogen tilbud, men Frederikke Juul har haft travlt sidenhen. Både fordi forretningen går rigtig godt, men især også fordi der kom en uventet overraskelse kort efter programmets optagelse.

- Dagen efter optagelserne tog jeg til Sydfrankrig for at få et pusterum, og da jeg kommer hjem, viser det sig, at jeg er blevet gravid med tvillinger. Jeg skal føde her til marts, siger hun og tilføjer:

- Derfor er jeg glad for, at det stadig er min opsætning af virksomheden, især nu når jeg har en del at se til.

Massiv millionsucces: 'Løvens hule'-firma sætter ny rekord

'Danmarks Angelina Jolie'
Jesper Buch var imponeret over den unge iværksætter, der mente, hun kunne være 'Danmarks version af Angelina Jolie', og at Frederikke 'virkelig kunne sparke røv'. Et overraskede kompliment for Frederikke.

- Jeg tager det jo som et kompliment, men jeg tænker også lige, hvad har Angelina Jolie med min virksomhed at gøre. Hun laver jo mange seje ting med organisationer, så udover selvfølgelig det udseendemæssige er hun jo heller ikke forretningsmæssigt den værste at blive sammenlignet med, siger Frederikke Juul og fortsætter:

- Det kan jeg da virkelig køre længe på, især her otte måneder inde i min graviditet.

Derfor var det venindens datter

Frederikke Juuls datter, Everleigh, er inspirationen til virksomhedens navn. Det var dog ikke sin egen datter, Frederikke tog med ind i 'Løvens Hule', men derimod en venindes. Det var mange overvejelser om det valg, fortæller hun..

- Jeg var bange for, at min datter havde brug for min opmærksomhed, mens jeg pitchede. Det var måske lidt for meget, hvis det endte med, at min datter skulle være på min arm, mens jeg skulle huske alle de vigtige ting, siger Frederikke Juul, der dog mener, at det var den rigtige beslutning.

- Jeg ville have elsket at vise hende frem, men man har jo kun to minutter til at pitche, så det blev lidt, hvad der var nemmest at gøre.

Fik millioner på DR: - Mega angstprovokerende

Har du tænkt over, hvordan optagelserne til 'Løvens hule' foregår, og hvor meget seerne ikke får lov til at se. Det kan du læse om her. (+)

Mere fra Ekstra Bladet+

Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind