Jubler: - Det er så sindssygt

Jimilian og Asta var rørte over al den ros, de fik under fredagens 'Vild med dans'

Jimilian og Asta var meget overvældede over, at de gik videre til semifinalen

Jimilian og Asta havde svært ved at få armene ned efter fredagens 'Vild med dans', hvor de gik direkte videre til semifinalen.

Ikke nok med at de lå i toppen i feltet hos dommerne, så blev de også rost til skyerne for deres rumba. Jimilian blev tilmed udpeget til en af de bedste nydansere, der har været med i 'Vild med dans', og det kom bag på den 27-årige musiker.

- Jens Werner sagde, at jeg havde hele dansepakken. Det er jo helt overdrevet at få at vide af en levende legende. Alle dommerne er levende legender, lød det fra en lykkelig Jimilian, der fortsatte:

- Det betyder rigtig, rigtig meget. Det er så stort. Jeg kan kun takke Asta for det, for det er hende, der har lært mig alle de der ting, sagde han videre.

Parret fik stor ros for deres dans. Foto: Tariq Mikkel Khan
Parret fik stor ros for deres dans. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

'Det er sindssygt'
At parret nu kan kalde sig semifinalister er noget, Jimilian aldrig havde turdet drømme om.

- Det er så sindssygt. Jeg tror ikke, det er nået at lande endnu. Vi har det sindssygt over det. Vi er fire tilbage. Da vi startede, var vi tolv, og jeg tænkte, at bare vi nåede halvvejs ... for der er så mange, der er vildt gode, så det betyder rigtig meget, at vi er nået hertil. Det er virkelig stort for mig og hele min familie, lød det fra Jimilian, der fortsatte:

- Jeg elsker 'Vild med dans'. Det er det fedeste tv-program, og jeg har fået min favorit-dansepartner. Vi er virkelig glade for at stå her, sagde Jimilian, og Asta stemte i.

- Det har virkelig været overvældende. Vi sad begge i pausen og tænkte: 'Hvad sker der lige der'?.

Asta og Jimilian er rykket op på bookmakernes liste og er nu blandt favoritterne til at vinde 'Vild med dans'. Foto: Tariq Mikkel Khan
Asta og Jimilian er rykket op på bookmakernes liste og er nu blandt favoritterne til at vinde 'Vild med dans'. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Husker du Vickie Jo, der i mange år var fast inventar i 'Vild med dans'? Bliv meget klogere på, hvor hun er i dag lige her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hør blandt andet om de voldsomme sager fra DR's pigekor i Ekstra Bladets nye podcast 'Kvindetribunalet' med Anna Thygesen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri