Julie smidt ud af Paradise Hotel: Han stak mig i ryggen

Ved aftenens parceremoni blev Julie valgt fra af Isac. Alligevel giver hun sin tidligere partner Lenny skylden for sin exit

Efter tre uger måtte 18-årige Julie Lieberkind pakke sine kufferter og tjekke ud af 'Paradise Hotel' i aftes.

Hun blev valgt fra af Isac Saabye til fordel for Tine Mathiesen. På trods af det giver Julie især sin tidligere partner Lenny skylden for udsmidningen.

- Han gik imod mig og stak mig i ryggen. Han var med til at planlægge, at jeg skulle ud, så det var hans skyld, at jeg tjekkede ud, fortæller Julie til Ekstra Bladet.

Julie fik at vide af Lenny og Isac, at hun bare skulle stille sig bag Isac til parceremonien, men i stedet for en uge mere i Mexicos varme fik hun en grim overraskelse.

- Jeg var virkelig overrasket, fordi jeg stolede på Isac og Lenny, siger hun og tilføjer:

- Jeg havde egentlig troet, at Isac ville vælge mig i stedet for Tine, men drengene havde taget en beslutning om at smide mig ud. Jeg så det slet ikke komme, men det var nok, fordi de var sure på mig.

Afslørede hemmelighed
Julie tror, at hun til dels blev smidt ud, fordi hun dagen inden parceremonien talte over sig og afslørede en hemmelig gruppe med Lenny og Mathias i spidsen.

- Jeg sagde det slet ikke med vilje. Jeg ville bare sige, hvem der var med til at stemme Cecilie ud, og så kom jeg til at fortælle alle om den hemmelige gruppe, så på den måde kom jeg til at afsløre det, siger Julie.

Film, tv & radio Dét ser du ikke på tv: Så tamme er Paradise-festerne

I sin tid på Paradise Hotel nåede Julie at have flere imponerende branderter. Blandt andet fremviste hun et akrobatisk talent og et - ifølge nogle af deltagerne - relativ irriterende repertoire af popsange.

- Det var ret anderledes at se sig selv med sådan en promille. Jeg er lidt flov, men det er jo ret sjovt. Jeg krummede især tæer, da jeg så det afsnit, hvor jeg sang, siger hun.

17 kommentarer
Vis kommentarer