Annonce:
Annonce:

Kæmpe overraskelse: Ny 'bachelor' tjekker ind

Casper Berthelsen får nu selskab af Jaffer Janjooa i jagten på kærligheden i 'Bachelor'

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I 'Bachelor' på TV 2 Play har seerne de sidste uger kunnet følge Casper Berthelsen i hans søgen efter kærligheden, men fra tirsdagens program er han ikke længere alene.

Her får Casper og de kvindelige deltagere nemlig selskab af 31-årige Jaffer Janjooa, som på lige fod med Casper skal date kvinderne i forsøget på at finde den eneste ene.

Tvisten er ikke tidligere set i den amerikanske udgave af programmet, der har kørt siden 2002. Og Jaffer har da også glædet sig til at kunne løfte sløret for det.

- Det er dejligt endelig at kunne fortælle om det. Det har været mit livs eventyr, så det bliver sjovt, at jeg nu kan dele det med dem, jeg kender og holder af, siger han til Ekstra Bladet.

Deltog i 'Robinson'

Den opmærksomme seer vil måske lægge mærke til, at det ikke er første gang, Jaffer Janjooa har været på skærmen.

I 2019 deltog han nemlig i 'Robinson Ekspeditionen'. Oplevelsen med at være med i 'Bachelor' har dog været helt anderledes, fortæller han.

- Det har været et helt andet forum at være med i. Omgivelserne var smukke, og det at være med i et datingprogram har været helt nyt for mig. Det var både sjovt, men også hårdt, siger han og fortsætter:

- Kvinderne var skønne, og Casper var dejlig at være sammen med. Og produktionen har gjort alt til UG, hvis man kan sige det sådan

- I forbindelse med 'Robinson' fortalte du, at du var vild med at være single. Hvad har ændret sig?

- En eller anden dag stod jeg op og syntes, der manglede noget. Det har været sjovt, at jeg bare har kunnet tænke på mig selv, men fordi alle dem, jeg kender, er begyndt at komme i seriøse forhold, har jeg godt kunnet mærke, at der manglede et eller andet i mit liv.

- Det ændrede sig ret hurtigt, og især i 2020 har det ændret sig meget for mig. Jeg var pludselig på det rigtige tidspunkt i mit liv til at tage chancen, siger han.

Annonce:

Troede ikke på det
De kvindelige deltagere i 'Bachelor' havde oprindeligt meldt sig til programmet for at date Casper - og ingen af dem vidste, at Jaffer ville komme og slutte sig til dem.

Det bekymrede dog dog ikke den 31-årige model og landskabsarkitekt.

Kvinderne bliver meget overraskede over, at Jaffer tjekker ind. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Kvinderne bliver meget overraskede over, at Jaffer tjekker ind. Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Jeg er jo altid fyldt med energi, og jeg hviler meget i mig selv. Så jeg gik bare ind og sagde 'Her kommer jeg', og jeg vidste jo godt, at jeg var meget anderledes end Casper.

- Så jeg tænkte, at hvis de ikke synes om mig, så er det sådan, det er. Men jeg ville jo også gerne vise, at der også er andre ting end Casper, siger han.

- Hvis du skal være ærlig, var det så din forventning, at du kunne finde den eneste ene i programmet?

- Altså, nej - helt ærligt ikke. Jeg gik ind med tanken om, at det kunne ske, men jeg havde også alle mulige andre datingprogrammer i baghovedet, som ikke har haft den allermest positive effekt på folks kærlighedsliv, siger han og fortsætter:

Annonce:

- Så jeg gik ind med åbent sind, men jeg tænkte også, at det ville blive svært. Især fordi kvinderne var taget derned for Caspers skyld.

Jaffer præsenteres for kvinderne af vært Petra Nagel. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Jaffer præsenteres for kvinderne af vært Petra Nagel. Foto: Lotta Lemche/TV 2

'Bachelor' kan ses på TV 2 Play, hvor der kommer nye afsnit tirsdag, onsdag og torsdag.

Alting er altid lidt større og vildere i USA, og det gælder også skandalerne i den amerikanske udgave af tv-programmet 'The Bachelor', som både tæller utroskab, polititilhold og trekantdramaer.

Onsdag aften kan du helt eksklusivt se Reality Awards her på ekstrabladet.dk. Vi er med hele vejen og giver dig alt det eksklusive indhold hele aftenen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: