Kaos inden bryllup: - Et kæmpe chok

Maria fra 'Årgang 20' fik corona to uger inden sit bryllup

Maria og Daniel sagde i sommer ja til hinanden, men der var bump på vejen til parrets drømmebryllup. Foto: GG Foto//Gammelgaard Gram foto
Maria og Daniel sagde i sommer ja til hinanden, men der var bump på vejen til parrets drømmebryllup. Foto: GG Foto//Gammelgaard Gram foto
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Med en dugfrisk positiv coronatest i lommen og to uger til bryllup så det sort ud for 'Årgang 20'-parret Maria og Daniel, da de i sommer havde planlagt at sige ja til hinanden.

Dagen efter sit første vaccine-stik blev Maria testet positiv for corona, og dermed blev der sat en stopper for bryllupsforberedelserne.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at timingen ikke kunne have været værre.

- Det var et kæmpe chok. Det var det værste tidspunkt nogensinde. Der var to og en halv uge til, at vi skulle giftes, og vi havde lagt hele vores opsparing til noget, som vi ikke vidste, om jeg kunne nå at blive rask til.

Og ikke nok med det, så havde 'Årgang 20'-moren købt en for lille brudekjole som motivation for at smide nogle kilo  før brylluppet.

- Jeg var virkelig stresset, for når man skal giftes, vil man jo gerne se rigtig godt ud. Man vil jo gerne have, at det hele er perfekt, så jeg havde booket tid til det hele, griner hun.

Det var dog den dårlige samvittighed overfor sønnen Louie, der fyldte allermest hos den unge mor. Louie lider af en nyresygdom, der gør, at han er i risikogruppen.

- Grunden til, at jeg tog vaccinen, var jo mest af alt for Louies skyld. Så jeg var vildt bange for, at jeg kunne være skyld i, at han blev meget syg, fordi jeg ikke havde passet nok på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Parret blev gift 3. juli 2021. Foto: GG Foto//Gammelgaard Gram foto
Parret blev gift 3. juli 2021. Foto: GG Foto//Gammelgaard Gram foto
 

Tog fusen på gæsterne
Men Maria blev heldigvis rask tidsnok uden at smitte sin søn, og parret kunne få lov at holde deres drømmebryllup. Og selvom brudekjolen måtte lægges ud, da den stadig var for lille, så forløb aftenen præcis, som de havde drømt om.

Maria og Daniel tog endda fusen på deres gæster, da de midt i deres brudevals brød ud i dans til både 'Gangnam Style' og 'Can't Touch This'.

- Det hele skulle ikke være så traditionelt, vi skulle også have det sjovt. Så det var lige i vores ånd, fortæller Maria.

Dansen gik dog mindre godt, da parret vist havde drukket sig lidt for meget mod til inden da.

- Jeg havde sagt til Daniel, at han nok ikke skulle drikke alt for mange øl. Han huskede ikke helt alle trinene. Men vi var også begge meget nervøse, så jeg havde da også fået et par glas vin inden.

Se parrets utraditionelle dans herunder.

'Årgang 20' kan ses på TV 2 og TV 2 Play.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+