Annonce:
Annonce:

Kendt fra DR: Konkurs

Løverne sprang ikke på Cold Hawaii Vildmarksbad, da selskabet var med i DR-programmet. Nu er selskabet taget under konkursbehandling

Det er Ane Michelsen selv, der har begæret selskabet konkurs. Foto: Per Arnesen/United/DR
Det er Ane Michelsen selv, der har begæret selskabet konkurs. Foto: Per Arnesen/United/DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Der var ikke bid i 'Løvens hule', da Cold Hawaii Vildmarksbad sidste år dukkede op i DR-programmet på jagt efter en investering.

Ingen af de fem løver valgte at kaste penge efter selskabet, og det har formentlig sparet dem for nogle penge. I dag er selskabet nemlig under konkursbehandling.

Det fremgår af Statstidende.

Her bliver det oplyst, at selskabet blev begæret konkurs 21. september og taget under konkursbehandling tre dage senere.

Den gode plads var ikke nok til at få Jan Lehrmann og de andre løver til investere. Foto: Per Arnesen/United/DR
Den gode plads var ikke nok til at få Jan Lehrmann og de andre løver til investere. Foto: Per Arnesen/United/DR
 

'Et svært marked'
Finans har talt med Ane Michelsen, eneejer af Cold Hawaii Vildmarksbad ApS, som nu har skiftet navn til Datoselskabet COLD af 23.09.2022 ApS.

Hun medvirkede i 'Løvens hule' sammen med sin daværende mand, Ivan, men siden 2021 har hun drevet selskabet alene.

Annonce:

- Vi står i et meget svært marked. Jeg tør ikke risikere mere ved at komme flere penge i en forretning, hvor fremtiden er så usikker. Det er brandærgerligt, fordi vi har kunder, der bliver skuffet, og medarbejdere, der desværre skal ud at finde nye jobs, men konkursen er en nødvendig beslutning, fortæller hun til mediet.

Hun siger videre, at selskabet solgte 100 vildmarksbade og 60 saunaer sidste år. Denne konkurs får betydning for fire sauna-ordrer, der ikke bliver leveret, men Ane Michelsen håber på at kunne leverer alle bestilte vildmarksbade trods konkursen.

Selskabets seneste regnskab dækker for 2021. Her fremgår det, at der var en bruttofortjeneste på 1.594.680 kroner og et overskud på 213.043 kroner før skat. Egenkapitalen lød på 376.776 kroner.

Kurator: Stadig tidligt
Ekstra Bladet har været i kontakt med kurator for konkursboet, der fortæller, at det er selskabet selv, der har indgivet konkursbegæringen.

På nuværende tidspunkt er det stadig for tidligt at sige noget om, hvor stor gælden i selskabet er, da konkursen er så ny.

Annonce:

- Vi er stadig ved at danne os et overblik over det hele, og der kommer også anmeldelser ind, så jeg tror, det er for tidligt at udtale os om selskabets gæld, siger Martha Bundgaard Diernæs fra DAHL Advokatpartnerselskab.

Hun fortæller, at der er aktiver i selskabet i form af blandt andet kontorinventar og både færdige og ikke-færdige saunaer og vildmarksbade, og dem forsøger de i øjeblikket at få solgt og dermed mindske selskabets gæld.

Det er stadig for tidligt at sige noget om, hvorvidt der er udsigt til, at hele selskabet kan blive solgt og drevet videre.

- Vi forsøger selvfølgelig at sælge det bedst muligt, og der tager vi højde for prisen, men selvfølgelig har vi også tanke på at forsøge at bevare arbejdspladser og den slags. Det er lidt tidligt at sige, hvad vi forventer, for i første omgang skal vi lige have et overblik og registreret det hele, siger hun og opfordrer interesserede købere til at kontakte DAHL Advokatpartnerselskab.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

Der er meget, som seerne ikke får lov til at se, når 'Løvens hule' løber over skærmen - blandt andet at diverse aftaler kan både ændres og droppes efterfølgende. Det - og meget mere - kan du læse om her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Det er ekstremt voldsomt at være med i Korpset, fortæller Jill Liv Nielsen i Ekstra Bladets podcast 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: