Kirsten til modangreb: - De udstiller mig som et sexobjekt

Kirsten giver ikke meget for folks kritik af hende og Jørgen

Jørgen og Kirsten er flere gange kommet meget tæt på hinanden. Det har fået flere seere til tasterne på de sociale medier. Foto: TV2
Jørgen og Kirsten er flere gange kommet meget tæt på hinanden. Det har fået flere seere til tasterne på de sociale medier. Foto: TV2

Tirsdag beskrev Ekstra Bladet, hvordan 61-årige Jørgen Pahus og 65-årige Kirsten Marie Skaarup har fået mange danskere til tasterne på sociale medier efter deres medvirken i 'Landmand søger kærlighed'.

Her giver mange udtryk for, at Jørgen og Kirsten går over stregen med deres intimitet og mange frække jokes.

Men den kritik preller af på Kirsten Marie Skaarup.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg er fuldstændig ligeglad. Jeg er, som jeg er, og har jeg forarget det danske borgerskab, så er det bare sådan, det er. De (kritikerne, red.) udstiller mig som et sexobjekt, men det er jeg helt kold overfor, siger Kirsten Marie Skaarup.

Jørgen og Kirsten skaber HEFTIG debat: - De er direkte pinlige

Den massive kritik, som især er kommet på de sociale medier, undrer dog Kirsten.

- Det kommer meget bag på mig, at den danske befolkning ikke kan lide at se kærlighed. Der er så meget negativt her i verden. Krig og katastrofer og hvad ved jeg, og når de så ser kærlighed, så er de negative. Det forstår jeg simpelthen ikke. Men der må jeg bare sige, at hvis de synes, at jeg er for meget, så er det nok, fordi de er for lidt, siger Kirsten med et grin.

Jørgen valgte Kirsten (yderst til venstre), og de to var på romantisk weekend sammen. Foto: TV2
Jørgen valgte Kirsten (yderst til venstre), og de to var på romantisk weekend sammen. Foto: TV2

Klippet lummert
I tirsdagens udgave af 'Landmand søger kærlighed' introducerede Kirsten Jørgen for sin søn og niece i Randers Storcenter. Mødet med svigerfamilien afholdt ikke Jørgen i at fyre en af sine mange lumre jokes af. Til sønnen og niecen fortalte han med et stort grin, at Kirsten under deres romantiske weekend flere gange havde sagt stønnende 'mmmh'-lyde.

Ifølge Kirsten har familien dog taget de lumre jokes med et smil, selvom Jack i programmet giver udtryk for, at han godt kunne have været foruden de slibrige detaljer.

Forholdet brast: Nu ser Nadine en anden

- Min familie er ikke vant til at høre det, jeg siger, i programmet. Jeg har jo ikke haft en mand de sidste ni år. Men de er ikke forargede. Heller ikke min mindste søn, Jack, som man ser i programmet. Han sagde mange gode ting om mit og Jørgens forhold, som ikke kom med i programmet. Jack blev fremstillet, som om han var forarget. Men det var han ikke. Han kender mig så godt og ved, at jeg er fuld af sjov og humor, lyder det fra Kirsten.

Hun har dog fuld forståelse for, at ikke alt kan komme med i et tv-program, og at TV2 har valgt at fremhæve bestemte elementer.

- Selvfølgelig har de klippet noget fra, og de sætter også fokus på bestemte ting. For eksempel den scene, hvor jeg sutter på en grøn is. Jeg synes bare, at det er hyldende morsomt. Det er underholdning for hele Danmark, og det er jo det, der er meningen. Det handler om at finde kærligheden, men det er jo også et underholdningsprogram, siger Kirsten med et grin.

Skriver grimme ting
Ifølge Kirsten har hendes familie, venner og folk i hendes hjemby da også kun haft godt at sige om Kirsten og Jørgen.

- Jeg har kun fået positive henvendelser personligt, og hjemme i Randers er jeg nærmest blevet en lokal berømthed. Folk er simpelthen så søde. Men på de sociale medier skriver flere grimme ting. Eksempelvis at Jørgen har valgt forkert, og at jeg bare vil smutte, så snart jeg har fået sex. Men til dem kan jeg bare sige: 'Det passer ikke'. Jeg kan kun grine og tænke: 'Er det så forfærdeligt, at man kysser hinanden'? Jeg er ærlig talt målløs over Danmark, lyder det fra Kirsten.

Jørgen er ikke bleg for en fræk joke. Foto: TV2
Jørgen er ikke bleg for en fræk joke. Foto: TV2

Ifølge Kirsten har hun nydt, at hende og Jørgen kan være bramfrie sammen og sige, hvad de mener.

Nadine bestormes af unge fyre: - Jeg er stoppet med at tælle

- Det er Jørgen, der har lagt hele linjen for, at vi gerne må joke med ting, der er under bæltestedet. Hvis han havde været sådan en kedelig en, så havde jeg ikke gjort alle de ting, jeg gør, i programmet. Jørgen er, som han er, og det er sådan en, jeg har manglet i mange år. Det er sundt at grine, og det har vi virkelig gjort, siger Kirsten.

- Jeg vil gerne være ambassadør og slå et slag for, at ældre også kan være kærlige og dyrke sex. Det er sundt for kroppen, afslutter Kirsten med et grin.

Om Jørgen og Kirsten stadig er sammen i dag, kan du se i 'Landmand søger kærlighed' tirsdag klokken 20 på TV2.