Annonce:
Annonce:

'Klovn' ramt af corona

'Klovn - The Final' var på plakaten i biografer over hele landet, da coronaen ændrede alt

Hvis du ikke nåede at se filmen i biografen, og vil have et smugkig på, om det er noget der skal streames, kan traileren ses her.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Casper Christensen og Frank Hvam har gennem årene været ude for lidt af hvert af tænkelige og utænkelige katastrofer, men en verdensomspændende pandemi er alligevel nyt for de to uheldige helte.

Deres aktuelle biograffilm 'Klovn - The Final' er den tredje i rækken i den populære filmserie - og som navnet antyder den sidste.

Da coronakrisen ramte verden og lukkede biograferne over hele landet for et par uger siden, trak filmen massevis af humorhungrende dansker ind i biografmørket.

Biograflukningerne har nu tvunget Casper og co. til at fremskynde den digitale premiere på filmen, så den nu allerede fra på mandag vil kunne købes digitalt.

Casper og Franks seneste film-epos kan snart opleves i hjemmebiografen. Foto: Jonas Olufson
Casper og Franks seneste film-epos kan snart opleves i hjemmebiografen. Foto: Jonas Olufson
 

Keder sig
Til Ekstra Bladet bekræfter Casper Christensen, at det er coronaen, der har sat turbo på den digitale premiere, der normalt først finder sted, når billetsalget i biograferne ebber ud.

- Der er andre ting, som er lang vigtigere i verden lige nu end en 'Klovn'-film. Folk er pressede, og alle mister penge. Frank og jeg er bare glade for, at den kom supergodt fra start, og at folk kunne lide den, lyder det fra Casper Christensen, der tilføjer:

- Men når det er sagt, så er det en fantastisk beslutning at sende den ud digitalt nu. Folk, jeg selv inklusive, keder sig og mangler noget at grine ad. Film skal ses i biffen, men bare ikke i denne tid.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: