Annonce:
Annonce:

Komiker bliver vært på 'Vild med dans'

TV 2 har fundet en ny makker til Sarah Grünewald. Han hedder Martin Johannes Larsen og er en særdeles underholdende herre

Det nye værtspar på 'Vild med dans' hedder Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen. Foto: Karen Rosetzsky/TV 2
Det nye værtspar på 'Vild med dans' hedder Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen. Foto: Karen Rosetzsky/TV 2
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det er lige så sikkert, som at bladene falder af træerne! 'Vild med dans' er tilbage i flimmerkassen til efteråret.

Men ikke alt er, som det plejer, når der er sæsonpremiere på det populære TV 2-program 9. september.

Med farvel til både vært gennem syv sæsoner, Christiane Schaumburg-Müller, og danse-legenden Britt Bendixen bag dommerbordet skal seerne til at lære to nye ansigter at kende.

Sarah Grünewald, der i år kan fejret tiårs jubilæum som vært på 'Vild med dans', har allerede fortalt, at hendes nye kollega er en mand, og nu afslører TV 2 så, hvem han er.

Valget er faldet på komikeren Martin Johannes Larsen, oplyser kanalen i en pressemeddelelse.

Glad og stolt
Den 32-årige fynbo har aldrig tidligere haft et lignende job, men han glæder sig til at prøve sig selv af som tv-vært, fortæller han.

Annonce:

-  Jeg er jo komiker, men jeg har altid tænkt, jeg gerne ville bevæge mig mod en værtsrolle. Derfor er jeg meget glad og stolt over, at TV 2 har valgt at gå med mig. Min allerstørste opgave og indstilling til programmet er at være 100 procent mig selv og forhåbentlig lade dette smitte af. Der er selvfølgelig noget at skulle leve op til, for Christiane (Schaumburg-Müller, red.) var og er en fremragende vært, så jeg håber, jeg kan leve op til forventningerne. Jeg bliver givetvis en lidt anderledes vært, men det, tror jeg, kun er godt, siger Martin Johannes Larsen i pressemeddelelsen.

Martin Johannes Larsen glæder sig til at komme i gang med sit nye job. Foto: Anthon Unger
Martin Johannes Larsen glæder sig til at komme i gang med sit nye job. Foto: Anthon Unger

Den nye 'Vild med dans'-vært er født i Aarup på Fyn og er en del af duoen 'Lidt til lægterne', der blandt andet stod bag 'Hey ho for Hjulmandia' og 'Simon Kjær han ka godt li' calzonææ' under fodbold-EM i 2021.

I 2021 blev han nomineret som årets komiker ved Zulu Comedy Galla, og så kender nogen ham måske fra tv-serien 'Sunday'.

Læs også: Her er 'Vild med dans'-stjernernes hemmelige backstage-krav

Kan skifte gear
Hvorfor valget netop er faldet på Martin Johannes Larsen som vært på den 19. udgave af 'Vild med dans', forklarer TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech med disse ord.

Annonce:

- 'Vild med dans' er først og fremmest en fest, og Martin er ham, man rigtig gerne vil sidde ved siden af til festen: Han kan få en til at grine helt nede fra maven, samtidig med at han hurtigt kan skifte gear og føre en begavet, dybere samtale. Den perfekte kombination, når man skal få de ti dansepar til at fortælle om alle deres følelser og tanker lige efter dansen på direkte tv, siger han.

Ud over at være på skærmen fredag efter fredag fra begyndelsen af september vil Martin Johannes Larsen også kunne opleves i 'Stormester' på samme kanal i løbet af efteråret.

Kæmpe lønforskelle: Det tjener de på 'Vild med dans'

21 år siden: Her er stjernerne fra 'The Office' i dag

Sonny erstatter Britt

Sidste sæson satte TV 2 antallet af dommere i 'Vild med dans' op fra fire til fem, og netop en håndfuld danse-bedømmere har man valgt at holde fast i, selvom Britt Bendixen har sendt sin sidste skarpe og til tider skrappe vurdering afsted.

Anne Laxholm, Jens Werner, Marianne Eihilt og Nikolaj Hübbe får nemlig selskab af danseren Sonny Fredie Pedersen, der tidligere har været dommer i TV 2-programmet 'Den vildeste danser'.

Foto: TV 2
Foto: TV 2

35-årige Sonny Fredie Pedersen har danset hele sit liv - senest i USA, hvor han har koreograferet dans for store stjerner og drevet sin danseskole, International Dance Academy. Men i efteråret står den på dans i Danmark.

- Det er en opgave, jeg kommer til at tage med så meget stolthed! Det er på hjemmebane i Danmark, og jeg glæder mig til at kunne sidde hver fredag sammen med danskerne og nyde det, som det hele handler om: at danse! Jeg kommer helt klart til at se det hele lidt udefra, og jeg håber, at jeg kan bibringe noget af min energi herovre fra USA i kraft af mine forskellige ekspertiser. Jeg elsker dans, og jeg elsker at se folk arbejde hårdt og passioneret med dansen. Jeg kommer til at være fair hele vejen igennem og klart værdsætte alles indsats, siger Sonny Fredie Pedersen i pressemeddelelsen fra TV 2.

Den nye dommer blev allerede verdensberømt i Danmark, da han var bare 11 år. Den gang medvirkede han i DR-dokumentaren 'Ingen slinger i valsen'.

I 2014 deltog han i Dansk Melodi Grand Prix med sagen 'Feeling The You'. Siden har han udgivet adskillige andre sange.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: