Kun to Oscar-pladser til 'Druk'

Det meste af holdet fra den danske Oscar-nominerede film 'Druk' må blive hjemme i Danmark, når der skal uddeles statuetter senere på måneden

Se holdet bag 'Druk's reaktioner på deres Oscar-nomineringer.
Følg Underholdning
Følg Film og tv

To nomineringer er det blevet til for succes-filmen 'Druk', der har mulighed for at hive en Oscar hjem i kategorierne bedste udenlandske film og bedste instruktør.

Men to nomineringer er åbenbart kun to billetter værd, og derfor bliver det kun Thomas Vinterberg og hustruen, Helene Reingaard Neumann, der også har en rolle i 'Druk', som kommer til at deltage i den prestigefyldte prisuddeling.

'I disse tider skal vi bare være glade for, at der overhovedet er nogen, der kan komme afsted. Jeg glæder mig til at se showet hjemmefra, heppe på Thomas, filmen og Danmark og forhåbentlig kunne ønske Thomas et kæmpe tillykke, når han kommer hjem,' skriver Magnus Millang, der spiller rollen som Nikolaj i 'Druk', til Ekstra Bladet.

Det er dog ikke hele holdet bag filmen, der må se på hjemme fra Danmark.

Filmens producere Sisse Graum Jørgensen og Kasper Dissing tager med Thomas Vinterberg og hustruen til Los Angeles og skal følge showet på tæt hold derfra.

'Vi ville med stor glæde være taget afsted med en stor flok, som havde nydt aftenen sammen. Det er ikke hver dag, man bliver nomineret til en Oscar, så det er selvfølgelig et stort afsavn ikke at kunne få den fulde oplevelse,' fortæller de til Ekstra Bladet.

På grund af corona, er deltagerantallet til Oscar-uddelingen kraftigt reduceret, og det er derfor, 'Druk' kun har fået en billet til Thomas Vinterberg, der er nomineret til bedste instruktør, og hans gæst.

Producer Sisse Graum Jørgensen fortæller, at der under normale omstændigheder havde været flere pladser at hente.

'Vi er mega glade for, at det overhovedet er gjort muligt, at Thomas kan deltage med sin hustru,' fortæller hun.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind