Annonce:
Annonce:

Kunstnersøn med i ’Paradise Hotel’: Far var ikke vild med idéen

En ung mand med provokation i sit dna tjekker ind på det mexicanske hotel. Faren Marco Evaristti var ikke vild med idéen

Hør Jonas fortælle om sin far herover. (Video: Lars Sejr/Janus Nielsen, redigering: Kristian Hansen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det skabte ramaskrig, da provokunstneren Marco Evaristti lavede udstillingen 'Helena' i 2000. Her kunne kunstinteresserede danskere med et tryk på en knap tage livet af en fisk, som var placeret i guillotinen i form af en blender.

Den mulighed benyttede et par gæster sig af.

Senere er Marco Evaristti blevet anholdt på Mont Blanc, fordi politiet frygtede, at han ville overdænge bjerget med rød maling, ligesom han i 2008 skabte røre ved at bekendtgøre, at han ville fodre guldfisk med et frysetørret lig af en amerikansk straffefange. Et projekt, der i øvrigt aldrig blev ført ud i livet.

Og nu er det så sønnen Jonas, der får muligheden for at skabe røre i andedammen. Han er en del af startcastet i den nye sæson af 'Paradise Hotel'.

Annonce:

- Min far er Marco Evaristti, og han har lavet en del ret kendte værker i Danmark og resten af verden. Han er nok mest kendt for fiskene i blenderen i 2000, hvor jeg kun var ét år gammel, så det er mange år siden, siger 18-årige Jonas Evaristti, da Ekstra Bladet møder ham i Mexico.

Jonas og resten af holdet er godt i gang med optagelserne. Foto: Janus Nielsen
Jonas og resten af holdet er godt i gang med optagelserne. Foto: Janus Nielsen

Frækkert på frækkert: Her er de nye ’Paradise Hotel’-deltagere

Han er smilende, glad og udadvendt. Glæder sig til det eventyr der venter. Men han erkender også gerne, at hans deltagelse ikke faldt i god jord derhjemme.

- Min far syntes, det var lidt svært, at jeg skulle deltage, fordi det godt lidt kan ødelægge hans figur og hans navn. Vi bærer jo det samme efternavn, men jeg har sagt, at det ikke er noget, han skal bekymre sig om, siger den 18-årige deltager og fortsætter.

- Jeg tror, at det bliver en rigtig fed oplevelse for mig, og jeg skal selvfølgelig nok sørge for ikke at udstille mig som en dårlig søn.

To år senere blev udstillingen gentaget. Denne gang med døde fisk. Foto: Carsten Andreasen
To år senere blev udstillingen gentaget. Denne gang med døde fisk. Foto: Carsten Andreasen

Pivfræk Rikke Gøransson klar til 'Paradise': Jeg har aldrig stået skarpere

Annonce:

Det kan være nærliggende at tro, at Jonas Evaristti er i Mexico for at lave en gimmick i sin fars ånd. Det afviser han. Men at det er en gimmick på sin far, kan han bedre følge.

- Det er jo en form for provokation fra min side, fordi jeg ved, at der er nogle mennesker derhjemme, som måske har det lidt svært med, at jeg er med i programmet. Jeg synes bare, det er sjovt at give dem fingeren og sige; jeg gør det bare alligevel og hygger mig. Det er sjovt.

Jonas er 18 år og ny deltager i 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen
Jonas er 18 år og ny deltager i 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen

Selv om hans kendte far formentlig ikke vil bifalde det, så har Jonas Evaristti indstillet sig på, at han er klar til at dyrke sex på tv, hvis muligheden opstår.

- Til at starte med har jeg været lidt skeptisk. Jeg kan ikke lide at vise min krop for meget frem, men allerede ved den første ceremoni stod vi i meget lidt tøj, og hvis jeg kan det, så kan jeg fandeme også have sex herinde.

Han fortsætter:

- Sex er det mest naturlige, man kan have, og hvis det er det, der skal til for at overtale nogle piger til at stå ved mig, så er det det, jeg må gøre.

- Så altså bruge sex som et våben?

Annonce:

- Ja, det kan du godt kalde det. Det er det farligste våben at bruge.

Kærligheden brast: Reality-par går fra hinanden

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: