Landmand-Troels: Det var ikke vores første kys

- Der gik lidt princip i den for mig. Folk sagde, at jeg skulle gøre det, men der er ingen, der skal presse mig til sådan noget, siger han om tv-kysset

Troels og Nadine
Troels og Nadine

ENDELIG kom kysset mellem de to landlige turtelduer Troels og Nadine, der tydeligvis længe har haft et godt øje til hinanden i 'Landmand søger kærlighed'.

I tirsdag aftens afsnit skulle parret på romantisk weekend, og Nadine har flere gange sukket efter et kys fra Troels. Efter den fine middag tager landmanden omsider mod til sig.

- Så vil jeg gerne give dig et lille kys, siger han i programmet..

Nadine kvitterer med at velvilligt at række munden frem og efterfølgende sige tak.

TV2-kendis afslører: Ramt af alvorlig sygdom

Men det længe ventede kys var ikke parrets debut i deling af mundvand, afslører de begge.

- Kysset den aften var ikke vores første. Der var 14 dage mellem optagelserne hjemme på gården og den romantiske weekend. I den periode havde vi set hinanden, fortæller Troels til Ekstra Bladet.

Den dag kameraholdet forlod Troels' gård, blev Nadine hos ham.

- Jeg tog med til noget traktortræk, og han var også hjemme hos mig i Silkeborg, inden vi skulle på den romantiske weekend, siger Nadine og fortæller, at TV2 gerne rent tv-teknisk gerne ville holde fast i, at de havde fanget det første kys på tv, og det har hun det fint med.

Troels derimod ville ikke lade sig diktere til at kysse Nadine, når det passede andre end ham.

- Der gik lidt princip i den for mig. Folk sagde, at jeg skulle gøre det, men der er ingen, der skal presse mig til sådan noget, siger han.

'Landmand søger kærlighed' i shitstorm: Omtaler kvinder som 'varer'

Også Nadine mærkede presset fra tv-kameraerne.

- Men det gjorde også, at vi kom lidt tættere sammen, så jeg synes, at det var en god oplevelse, siger hun.

- I havde set hinanden flere gange inden den romantiske weekend. Kaldte I jer kærester allerede?

- Vi havde ikke sat titel på, men vi havde aftalt, at vi ikke sås med andre. Jeg vil sige, at vi var nyforelskede, men gik med forsigtige skridt, siger Nadine.

Om Troels og Nadine stadig er sammen, må man vente til næste uges afsnit af 'Landmand søger kærlighed' med at få svar på. Det er tirsdag klokken 20 på TV2.

Kendt fra populært TV2-program: Nu er han gået konkurs