Målløs da hun så sig selv på tv

Tina blev overrasket, da hun så sig selv på tv i første afsnit af 'Fede Forhold'

Tina og Thomas er et af de tre par, der kæmper for at tabe sig og genfinde gnisten i forholdet i 'Fede Forhold' på DR. Foto: Morten Sønniksen/DR
Tina og Thomas er et af de tre par, der kæmper for at tabe sig og genfinde gnisten i forholdet i 'Fede Forhold' på DR. Foto: Morten Sønniksen/DR
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Mandag aften blændede DR op for en ny sæson af programmet 'Fede Forhold', hvor tre par kæmper for at tabe sig samt finde gnisten i forholdet igen med kyndig vejledning fra sundhedsekspert Michelle Kristensen.

Parrene bliver i programmet fulgt intensivt i syv måneder i forsøget på at nå deres mål.

Et af de par, man følger i programmet, er Tina på 41 år og Thomas på 36 år, som bor i Ebeltoft med deres tre børn.

De to har været sammen i 16 år og mødte hinanden igennem deres uddannelse i forsvaret. Siden de fandt sammen har Tina taget 30 kilo på, mens Thomas har taget 20 kilo på.

Det har sat spor på deres kroppe, men i den grad også i deres forhold, hvor intimiteten er blevet mindre og mindre. Tina har nemlig efterhånden helt mistet lysten til Thomas.

- Grunden til, at vi meldte os til programmet var, at vi var kørt fast i et spor. Vi sad fast i de dårlige vaner, og vi havde andre ønsker og forhåbninger for vores liv, siger Tina til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Vi elsker hinanden højt, men vi var kørt fast i nogle roller, som vi ikke havde lyst til at være i. Vi mistede lysten til hinanden, og vi trivedes ikke, men heldigvis udvikler det sig i takt med programmet, siger hun hemmelighedsfuldt.

Bange for at dø: - Vi kunne ikke styre det

'Vildt nervepirrende'
Ifølge Tina gjorde hun og Thomas sig mange overvejelser, før de sagde ja til at medvirke i 'Fede Forhold'.

- Det har været vildt nervepirrende, og vi talte det meget igennem, inden vi sagde ja, for man eksponerer sig selv for hele Danmark. Men vi blev enige om, at det var det her, vi skulle, hvis vi gerne ville nå vores mål og redde vores forhold, siger hun og fortsætter:

- Ved at være hudløst ærlige håber vi også, at vi kan være en inspiration for nogle andre, der kan nikke genkendende til det og får mod på at gøre noget ved de problemer, som de står med.

Her ses Tina og Thomas sammen med sundhedsekspert Michelle Kristensen. Foto: Morten Sønniksen/DR
Her ses Tina og Thomas sammen med sundhedsekspert Michelle Kristensen. Foto: Morten Sønniksen/DR

Tina fortæller, at hun i lang tid godt har vidst, at hun havde lidt for mange kilo på sidebenene, men det var først, da hun så sig selv på tv, at det gik op for hende, hvor slemt det egentlig stod til.

- Det var vildt at se min første vejning. Jeg vidste jo godt, at jeg var tyk og overvægtig, da jeg stod i det. Men når jeg så så det på fjernsyn, blev jeg helt målløs. For jeg har ikke set mig selv sådan, og det er heller ikke de personer, vi er længere, siger hun.

- Men alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, og vi har virkelig lært meget af at være med, siger hun.

Også parret Isabel og Tina medvirker i 'Fede Forhold'. Foto: DR
Også parret Isabel og Tina medvirker i 'Fede Forhold'. Foto: DR

Læs mere om parret Isabel og Tina, der ligeledes deltager i 'Fede Forhold' i boksen herunder:

Ved at gå fra hinanden

Også parret Tina og Isabel, der begge er 34 år, og bor i landsbyen St. Andst i Jylland, medvirker i den nye sæson af 'Fede Forhold'.

Tina har taget ca. 20-25 kilo på og Isabel 20 kilo på, siden parret fandt sammen for tre år siden. Parret meldte sig til programmet, fordi deres forhold var ved at krakelere som konsekvens af deres overvægt.

- Vi havde diskuteret, at hvis ikke snart vi gjorde noget, var vi nødt til at gå fra hinanden. Vi trak hinanden ned. Vi sad bare på sofaen. Vi fik ikke gjort de ting, vi planlagde. Vi lavede ikke mad. Vi spiste junkfood og slik. Når vi gjorde noget, vi troede var godt for hinanden, var det egentlig det dårlige. Det var fredagsslik på en tirsdag, og vi belønnede hinanden med mad, siger Isabel til Ekstra Bladet.

Parret ønsker derudover også at tabe sig for at få deres største ønske opfyldt. Nemlig at få børn.

- Helt fra start har det været et kæmpe ønske at få børn. Det har været hårdt, at det ikke har kunnet lade sig gøre på grund af vægten. Det har påvirket vores humør meget. Det var med til, at vi var nødt til at tage den chance, inden vi bliver for gamle, siger hun videre.

Tina og Isabel har været meget i tvivl om, hvorvidt de havde lyst til at dele så meget ud af deres privatliv på landsdækkende tv.

- Vi tænkte jo meget over, om vi ville blive dømt som to tabere, og vi havde ikke lyst til at blive udstillet. Men samtidig var vi enige om, at det var en chance, vi var nødt til at tage. Vi elsker hinanden, og så må det være den pris, vi betaler for at få hjælp. Det har været det hele værd, selvom det i starten var noget, man skulle vænne sig til.

Hvordan det går parrene, kan du se i 'Fede Forhold' hver mandag klokken 20.30 på DR1.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind