Annonce:
Annonce:

Medina bliver DR-dommer

Joakim Ingversen er vært og har foruden Medina også Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura bag dommerbordet i det nye underholdningsprogram 'Stjerneklar'

Popstjernen Medina er klar til dommertjansen i 'Stjerneklar'. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Popstjernen Medina er klar til dommertjansen i 'Stjerneklar'. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

En række danskere bliver hver fredag fra 14. april forvandlet til deres største idoler i bedste sendetid.

I DR's nye fredagssatsning 'Stjerneklar' dyster deltagerne i hold om at lave den bedste musikalske liveoptræden og dermed levere den største hyldest til deres yndlingsmusiker, som de i showets anledning er stylet som.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

Til at bedømme præstationerne sidder fire dommere klar: popstjernen Medina, sangerinden Barbara Moleko, dragartisten Tinus samt dj og radiovært Nicholas Kawamura.

De skal gennem otte liveudsendelser kommentere og vurdere de forskellige optrædener, og til sidst - sammen med seerne - finde en vinder af programmet.

Annonce:

- Med 'Stjerneklar' ønsker vi at give danskere, der har et stort sangtalent, en platform til at hylde deres største idoler og fælles passion for musikken, siger DR's underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg glæder mig til, at seerne skal møde vores fantastiske dommerpanel og vært og vores i alt 60 forskellige sangere.

Baseret på britisk program
Det er Joakim Ingversen, der styrer dommere, deltagere og seere gennem showet, som er baseret på den britiske pendant 'Starstruck'.

Selv om der til sidst skal findes en vinder af programmet, er 'Stjerneklar' ifølge underholdningsredaktøren ikke en klassisk sangkonkurrence.

Derimod er det en hyldest til de største musikalske ikoner fra de seneste syv årtier.

- Med programmet ønsker vi at samle seerne hjemme i stuerne til en musikalsk og underholdende oplevelse med tidens største hitmagere og give rum til det fællesskab, som musikken danner på tværs af generationer, tid og sted, lyder det fra Jan Lagermand Lundme i pressemeddelelsen.

'Stjerneklar' består af otte liveprogrammer, der fra 14. april kan ses hver fredag klokken 20.00 på DR1.

Årets vinder af 'Paradise' blev udsat for en drug rape i 2021. Det fortæller hun i ugens udgave af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: