Messerschmidt bliver vært på Radio Loud-program

DF-politikeren Morten Messerschmidt skal tale om opera på radioprogrammet 'Kammertonen' på Radio Loud

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt skal være vært på et nyt program om opera på Radio Loud. Han er selv vild med musikgenren og har gået til kor som barn. (Arkivfoto). Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt skal være vært på et nyt program om opera på Radio Loud. Han er selv vild med musikgenren og har gået til kor som barn. (Arkivfoto). Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Følg Film og tv

Morten Messerschmidt, der aspirerer til at blive Dansk Folkepartis nye formand, skal være vært på et program om opera på Radio Loud.

Det skriver radiokanalen ifølge Berlingske i en pressemeddelelse, og programdirektør og ansvarshavende chefredaktør Simon Andersen bekræfter det over for avisen.

Fra søndag 12. december vil man kunne høre politikeren på programmet 'Kammertonen', hvor der skal tales opera hver søndag klokken 14.

Derefter bliver programmet tilgængeligt som podcast, lyder det ifølge Berlingske i pressemeddelelsen.

Morten Messerschmidt har selv tidligere kritiseret dab-kanalen, som han ikke mener lever op til Radio- og tv-nævnets sendetilladelse.

Og han har på et samråd med Folketingets kulturudvalg opfordret daværende kulturminister Joy Mogensen til at 'lukke skidtet'.

Til Berlingske siger programdirektør Simon Andersen:

- Det er fuldstændig rimeligt at mene, at Loud ikke har præsteret og burde lukkes. Det må han stadig gerne mene, men jeg tror, at han er glad for vores forvandling til 24syv og måske tror på den idé, lyder det fra Simon Andersen.

Til januar skifter Radio Loud navn til 24syv. En beslutning, der har fået kritik, fordi navnet minder meget om navnet på den tidligere radiokanal Radio24syv.

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.