Annonce:
Annonce:

Nægter at tale om det

Sofie Linde genstartede en MeToo-bevægelse i Danmark med sin tale ved Zulu Comedy Galla i 2020. Ved dette års prisuddeling blev det dog ikke nævnt, hvilket mødte kritik, men Linde selv vil ikke tale om det

Sofie Linde ville kun tale 'x factor', da Ekstra Bladet spurgte ind til Zulu Comedy Galla.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

'X Factor' er tilbage med en ny sæson.

Den bliver endnu engang sendt på TV 2 med Sofie Linde som vært. Selvsamme vært vakte opsigt på samme station, da hun til Zulu Comedy Galla i 2020 fortalte åbent om sin egen MeToo-oplevelse.

Det fik debatten til at rase igen herhjemme, og det kostede hoveder hos krænkere i toppen flere steder - blandt andet i mediebranchen.

Derfor har det også vakt kritik, at Zulu Comedy Galla i år slet ikke nævnte Sofie Lindes tale eller MeToo med et ord. I stedet kunne man blandt andet se Nikolaj Stokholm danse rundt i en jakke fuld af penisser.

Men hovedpersonen selv er heller ikke meget for at tale om det.

Nu taler vi 'X Factor'
Ekstra Bladet har forsøgt at spørge Sofie Linde, hvordan hun selv ser på den sag. Men det har ikke været muligt. Heller ikke denne fredag var der bid på pressemødet forud for den kommende sæson af 'X Factor'.

Annonce:

- Til Zulu Comedy Galla blev din tale slet ikke nævnt. Hvordan har du det med det?

- Det ved jeg ikke, hvordan jeg har det med. Nu laver vi 'X Factor' i dag, og det vil jeg rigtig gerne snakke om.

- Så du vil ikke ...

- Nej, jeg gider ikke i dag. Ved du hvad, i dag snakker vi om 'X Factor', og det ved du også godt, vi gør. Så lad os tale om det, siger Sofie Linde, før en kommunikationsansvarlig afbryder interviewet og siger, at vi skal til at runde af.

Det var stort set det samme svar, Ekstra Bladet fik, sidst vi mødte Sofie Linde. Det var til The Minds of 99's koncert i Parken, hvor hun heller ikke ville tale om det lige dén dag.

- Jeg har bare sådan glædet mig (til koncerten, red.). Det bliver simpelthen ikke nu, ven, sagde hun dengang til Ekstra Bladets udsendte.

'X Factor'-dommerne mangler bestemt ikke noget økonomisk. Det kan du læse mere om her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: