Nedringet Irina: Jeg troede aldrig, det skulle ske

Den garvede realitystjerne vil nu omsider bekræfte, at hun får en rolle i den nye sæson af 'Paradise Hotel'

Hør Irina fortælle i videoen. Foto: Tariq Mikkel Khan

Den barmfagre realitykendis Irina Olsen bliver en del af årets 'Paradise Hotel'.

Det skrev Ekstra Bladet allerede tilbage i december, hvor dog hverken Irina eller TV3 ønskede at kommentere oplysningerne.

Startcastet til årets 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen Danske kendte Afsløring: Dansk brystbombe indtager Paradise Hotel

Det ville Irina Olsen gerne, da hun mandag indtog den røde løber ved programmets forpremiere.

- Jeg er så heldig, at jeg er med i denne her sæson af 'Paradise'. Så endelig er jeg med i 'Paradise Hotel'. Jeg troede aldrig, det skulle ske, jublede Irina Olsen.

- Vi har ikke måttet sige noget om det, og det har været hemmeligt indtil nu, siger Lenny om forholdet til Najda. Men nu er det ude - de to er kærester. Foto: Anthon Unger Film, tv & radio Fest på Paradise: Her er de nye kærestepar

- Men det er vel bare som en gæsteoptræden?

- Det finder man jo ud af. Jeg siger ikke mere, lød det kryptisk fra Irina Olsen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger får hun en slags mentorrolle for pigerne på hotellet i forbindelse med kåringen af årets Miss Paradise.

Irina Olsen får ifølge Ekstra Bladets oplysninger en mentorrolle i 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER
Irina Olsen får ifølge Ekstra Bladets oplysninger en mentorrolle i 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER

Mere fame i 'Paradise'
Irina Olsen blev selv landskendt, da hun i 2011 deltog i TV3-programmet 'Fristet'. Siden har hun været en offentlig person, som jævnligt omtales i landets tabloide medier, og hun havde da også et simpelt fif til den nye generation af realitystjerner.

- Jeg tror bare, man er nødt til at tage én dag af gangen. Jeg tror, det bliver en meget vild tid for dem. Jeg var med i 'Fristet', som mindede lidt om 'Paradise Hotel', men jeg tror 'Paradise Hotel' er vildere. Jeg tror, man får en vildere fame af at være med i 'Paradise Hotel'. Men jeg glæder mig til at se dem for real nu, lød det på en vanlig blanding af dansk og engelsk.

Philip May er ejermanden af den friske tatovering. Foto: Mogens Flindt Danske kendte 'Paradise'-deltager får Danmarks (måske) dummeste tatovering

Den nye sæson har premiere i aften på TV3.

Se hele interviewet med Irina over artiklen.

60 kommentarer
Vis kommentarer