Annonce:
Annonce:

Nicolas fra 'Gift ved første blik' chokerer: Camilla og jeg er ikke kærester længere

I finaleafsnittet af ’Gift ved første blik’ vælger Camilla og Nicolas at forblive gift. Men siden er de to blevet skilt – og ses i dag kun som venner

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Den var der vist ingen, der havde set komme. At perfektionistiske pædagog Camilla Ellekilde Høj, 33, der drømte om en ’surfer dude’ og som havde en lejlighed, hvor alt så ud til at stå i alfabetisk orden, skulle blive vild med rodehovedet Nicolas Feer – hvis skæg hun ikke var helt begejstret for.

Men i sidste afsnit af DRs kærlighedseksperiment ’Gift ved første blik’ var parret det eneste af sæsonens fire, der sagde ja til at forblive gift og give deres arrangerede ægteskab en chance.

Fire måneder efter den store beslutning ser tv-seerne dem glade sammen i skoven, hvor de fortæller, at de godt nok nu er blevet skilt, men stadig er kærester.

Men kærligheden holdt ikke.

- Vi er ikke sammen længere, fortæller 30-årige Nicolas til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Men vi ser hinanden og har et godt forhold og har støttet hinanden gennem de ni uger, hvor programmet er blevet sendt. Det er ingen hemmelighed, at det har været hårdt for Camilla. Vi hænger ud og laver ting sammen, så det er ikke helt ad helvede til. Men vi er ikke kærester, slår han fast.

- Men, men… Hvad så med de søde tv-optagelser fra skoven?

- Det er over to måneder siden, at vi filmede ude i skoven, forklarer han.

Camilla lokkede Nicolas til at få trimmet skægget i programmet. Foto: Snowman Productions
Camilla lokkede Nicolas til at få trimmet skægget i programmet. Foto: Snowman Productions

'Gift ved første blik': I får ikke hele sandheden

Vi så potentiale
Vi spoler lige tiden tilbage til august, hvor Camilla og Nicolas fortalte programmets præst, Michael Brautsch, at de ville forblive gift. Her var Nicolas overhovedet ikke i tvivl om sit svar.

- Hvis jeg havde sagt nej, ville jeg hele mit liv have gået og tænkt på, hvordan det var gået, hvis vi havde givet det en chance. Vi sagde ja, fordi vi så potentiale, siger han.

Parret var ikke forelskede, men der var opstået følelser, forklarer han.

Annonce:

- Jeg begyndte at tænke: ’Hende Camilla kan et eller andet’. Hun har meget charme, en fed energi og giver mig rigtig godt modspil, hvilket der ikke er ret mange, der kan. Og så er hun en af de få piger, der kan få mig til at grine – hun er virkelig sjov. Jeg syntes, det var fedt, at vi var så forskellige – for dét Camilla er god til, er jeg dårlig til og omvendt. Tilsammen er vi en god pakke, understreger Nicolas, der har sit eget firma, hvor han underviser i at programmere.

- Camilla er enormt produktiv, hun forsøger hele tiden at skabe værdi for sig selv og andre. Hun er også god til at ’cut the crap’ for fortælle mig ting, der er ubehagelige at høre, men som jeg også har brug for. Vi matcher hinanden i styrke, så vi kan have det sjovt med at give hinanden højkvalitets pingpong. Det ser man bare ikke så meget af i programmet, tilføjer han.

Nicolas og Camilla på deres bryllupsdag i juli sidste år. Foto: Nikolai Linares/DR
Nicolas og Camilla på deres bryllupsdag i juli sidste år. Foto: Nikolai Linares/DR

Camilla druknede Nicolas' computer i kakao: Sådan fik han hævn

Få omtaler deres ekskone i så rosenrøde vendinger. Så hvad dælen gik der galt?

Annonce:

- Vi kom op at skændes i oktober, hvor der var dårlig stemning i en måned. Hun var meget i tvivl, men hun ville heller ikke opgive forholdet helt. Til sidst spurgte jeg hende, om hun ville ændre noget, for hvis ikke, så ville jeg skilles. Det blev vi så, og dét ændrede noget. Så kunne hun se, at hun havde stærke følelser for mig og at hun savnede mig, så vi begyndte at date igen, hvor vi tog det helt stille og roligt, fortæller Nicolas.

Men for to måneder siden gik det så galt – igen.

- Camilla kunne ikke overskue det. Hun var presset på job og stresset over, at programmet skulle til at blive sendt. Jeg vil hellere have, at hun er glad, og jeg kunne mærke, at hun gerne ville passe på sig selv.

- Kunne I finde sammen igen?

- Det ved jeg ikke. Vi skal lige have denne her oplevelse på afstand og finde tilbage til en helt almindelig hverdag, hvor hele Danmark ikke venter spændt på at se, om vi har ring på. Man kan ikke udelukke, at der sker noget i fremtiden. Lige nu har jeg det godt med, at vi stadig har god kontakt og kan hygge os sammen, uden at vi er kærester, lyder det.

Nytrimmet Nicolas: - Jeg har mine nosser endnu

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: