Nikita Klæstrup langer ud efter TV3: Det er voldsom ubehageligt

Blogger, realitystjerne eller tv-vært. Ja, kært barn har mange navne. En ting er i hvert fald sikkert. Nikita Klæstrup har set sig sur på TV3

Følg Film og tv

- Jeg fik aldrig mulighed for at sige nej!

Sådan lyder det fra den selverklærede feminist og blogger, Nikita Klæstrup, der langer ud efter TV3 i et hidsigt 'brev' på sin blog.

Selvom Nikita Klæstrup er ansat hos TV3, som vært på Paradise All In, så er hun ikke bleg for at sige sin mening om underholdningsprogrammet 'Forsidefruer', der kører på selv samme kanal.

Den unge Klæstrup er nemlig sur over at hun fylder så meget i 'Forsidefruer', når hun reelt ikke er deltager eller har sagt ja til at være med.

- Jeg har jo intet imod programmet, og som sådan heller ikke noget imod at jeg bliver nævnt. Men jeg synes, at det er voldsom ubehageligt, at jeg fylder så meget i et program, hvor jeg ikke får mulighed for at sige fra eller komme med inputs. Jeg har ikke noget talerør, siger hun til Ekstra Bladet.

'Forsidefruer' bryder tavsheden om sæson to

Derfor var hun med
Nikita Klæstrup datede i en periode Oliver Bjerrehus, der har to børn med Gunnvør Virgarsdóttir. Gunnvør er en af de fem 'Forsidefruer' i programmet.

I to ud af seks afsnit taler Gunvvør og Sarah Louise Christensen om Nikita Klæstrup. Første gang derhjemme privat, hvor der bliver vist billeder af Nikita Klæstrup. En anden gang til et event, hvor Nikita selv deltager.  De to kvinder taler ikke særlig pænt om Klæstrup.

- Jeg bliver sat ind i et narrativ, hvor jeg ikke føler, at jeg hører til. Jeg har jo aldrig haft noget at gøre med Oliver og Gunvvørs forhold. Jeg datede Oliver, da han var single. Og da vi gik fra hinanden, så gik han tilbage til sin eks, siger hun til Ekstra Bladet.

Nikita Klæstrup har forsøgt at kontakte produktionen for at få fjernet klippet eller de billeder, der bliver vist af hende i programmet. Men det har ikke kunne lade sig gøre. Hun har ligeledes forsøgt at kontakte en advokat.

Ekstra Bladet forsøger lige nu at få fat på TV3, for at få en kommentar på Nikita Klæstrups historie

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.