Nu fortæller han alt

I en ny dokumentar lægger Rick Kirkham fra 'Tiger King' kortene på bordet

Se et klip fra dokumentaren her. Video: Dplay

Livet med Joe Exotic var hårdt og ubehageligt, og han opførte sig vanvittigt over for kunder og ansatte.

Sådan lyder det fra 'Tiger King'-stjernen Rick Kirkham, der i en ny dokumentar 'Surviving Joe Exotic: Rick Kirkham afslører alt' lægger kortene på bordet.

John Reinke fik hverken penge for deltagelsen i 'Tiger King' eller for den ulykke, der i 1994 kostede ham begge ben. Foto: Netflix Film, tv & radio Irriteret 'Tiger King'-stjerne: - Jeg har ikke tjent en krone

Her påstår han blandt andet, at den excentriske zoo-ejer gav sine ansatte dyremedicin og behandlede dyrene skidt.

- Jeg mener, Joe Exotic fik, hvad han fortjente. Jeg mener, at karma kom og bed ham i røven. Han var en meget ond mand, den mand, jeg kendte. Han behandlede mennesker værre, end han behandlede dyrene. Og han behandlede ikke dyrene godt, siger Rick Kirkham i dokumentaren, der kan ses på Dplay.

Rick Kirkham skulle producere en realityserie om Joe Exotic. Foto: Rick Kirkham Productions/Dplay
Rick Kirkham skulle producere en realityserie om Joe Exotic. Foto: Rick Kirkham Productions/Dplay

Her afslører han også, at Joe Exotic i virkeligheden var hunderæd for de store, firbenede væsener.

- De fleste mennesker er ikke klar over, at Joe var hunderæd for løverne og tigrene. Han var dødsensbange, siger han og fortæller om de videoer, der ellers findes af Joe Exotic ved siden af tigre og vilde dyr:

- En af tigrene var blevet bedøvet, og den anden var så gammel, at den var blind. Den kunne intet se, så de ville ikke gøre nogen fortræd. Et barn kunne være gået ind i det bur.

Caroline Baskin (t.v.) og Joe Exotic var to af hovedpersonerne i 'Tiger King'. Foto: Ritzau Scanpix/Privatfoto Intl. kendte Netflix-stjerne afvist: Frygter mere had

'Surviving Joe Exotic: Rick Kirkham afslører alt' kan ses på Dplay fra i dag.

Ekstra Bladet har som det eneste danske medie haft mulighed for at tale med et af de mennesker, der stod Joe Exotic nærmest. Det kan læses herunder:

Tiden med Joe Exotic hjemsøger stadig Rick Kirkham. Foto: Netflix Underholdning Skræmmende detaljer: Så vanvittig var Joe Exotic  

19 kommentarer
Vis kommentarer