Ny realitydeltager tjekker ind: Hendes familie skabte dansk historie

Navnet afslører familiens store opfindelse, som har glædet mange, mange danskere sidenhen

Julie Paaskesen er ny deltager i 'Love Island'. Foto: TV3
Julie Paaskesen er ny deltager i 'Love Island'. Foto: TV3
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Hun er 20 år gammel og hedder Julie Paaskesen. I aften stempler hun ind i tv-programmet ’Love Island’ som så mange andre før hende.

Men hun skiller sig alligevel ud. For det var hendes familie, der skabte dansk historie, som siden har gavnet mere eller mindre alle danskere. For hvem har aldrig spist en pølse med brød?

- Det var min farfar, der opfandt pølsebrødet. Min farfar hed Julius, og så kan man jo selv gætte på, hvem jeg er opkaldt efter, griner Julie, da Ekstra Bladet spørger til efternavnet.

Pølsebrødets opfinder er død

Bager Julius Paaskesen blev 92 år og stod bag virksomheden Paaskebrød, der opfandt det aflange brød, som siden blev fast inventar i pølsevognene landet over. Inden da brugte man blot et rundstykke eller en bolle.

Julies farfar stod bag Paaskebrød. Foto: Stefan Kai Nielsen/Ritzau Scanpix
Julies farfar stod bag Paaskebrød. Foto: Stefan Kai Nielsen/Ritzau Scanpix

Det er dog ikke altid en fordel.

- Det er lidt en fed ting at blære sig med, men de andre deltagere skal helst ikke tænke på pølser og hotdogs, når de ser mig, siger Julie Paaskesen.

I 1988 blev Paaskebrød solgt til svenske Lantmännen, og det er da heller ikke noget, hun bruger som scoretrick.

- Hvis jeg fyrer af, at min farfar opfandt pølsebrødet, så skal jeg godt nok ikke have andet at prale med. Eller også være meget, meget fuld, griner hun.

21-årig skønhed: Flotte fyre mangler hjerne

Vil have en kæreste
Selvom hun kun er 20 år gammel, så er det en målrettet ung kvinde, der tjekker ind i 'Love Island' i jagten på kærligheden. Hun fortæller selv, at hun har været single i fire-fem år.

- Jeg har datet lidt frem og tilbage, men så finder man en fyr i byen og skriver lidt sammen. Det bliver aldrig til noget. Det er jeg lidt træt af. Alle mine veninder har kærester, som de flytter sammen med. Så skal jeg fortælle dem om en ny fyr hver uge, sukker Julie.

- Nu skal jeg slå mig ned. Jeg har nærmest været i byen hver weekend, siden jeg fyldte 18 år, så jeg synes ikke, at det med at jagte fyre på den måde er spændende længere. Det bliver alligevel aldrig til noget.

Var kun single i få timer: Nu jagter Rasmus damer på tv

Hun har slugt alle afsnit af 'Love Island' råt. Hun kender Rasmus' lillebror hjemmefra, og hun kender derfor også Rasmus – om end kun perifært. Det er da også en anden, hun umiddelbart går efter. Nemlig Michel. Selv om hun ikke vil låse sig fast på bare én.

- Jeg tager det, som det kommer, men Michel virker rigtig sød. Jonas er også en lille hapser, selvom han umiddelbart er taget. Jeg har prøvet et par gange at stjæle en flirt fra en veninde, og det har jeg lært af. Hvis folk kan lide hinanden, så respekterer jeg det. Men lige her må jeg også tænke på mig selv, siger hun.

Hvordan det kommer til at gå Julie Paaskesen i 'Love Island', kan ses mandag til lørdag på TV3.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind