Annonce:
Annonce:

Ny sexanklage mod Spacey: Han greb fat om min 'pakke'

Anklagerne mod 'House of Cards'-stjernen Kevin Spacey fortsætter

'House of Cards' er sat i bero efter anklagerne. Få sagen kort her (Video: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Endnu en mand har anklaget skuespilleren Kevin Spacey for at have udsat ham for seksuelle krænkelser.

Det skriver BBC.

Det er den amerikanske filmskaber Tony Montana, der fortæller til sitet Radar Online, at han blev gramset på af den kendte 'House of Cards'-stjerne på en bar i Los Angeles i 2003, og at han led af PTSD (posttraumatisk stresssyndrom, red.) i et halvt år efter episoden.

- Jeg gik op for at bestille en drink, og Kevin kom hen til mig og lagde sin arm rundt om mig, fortæller Tony Montana.

- Han sagde, at jeg skulle komme med ham og forlade baren. Han puttede sin hånd i mit skridt og greb fat om min 'pakke', tilføjer han.

Tony Montana, der var i 30'erne, forsøgte angiveligt at få hans hånd væk, betalte for sin drink og fortrak til toilettet. Men den nu 58-årige Spacey fulgte efter ham.

Annonce:

- Jeg forsøgte at skubbe ham ud af døren, og jeg skubbede ham. En af hans venner stod i køen, og jeg sagde: 'Det er på tide at få din ven hjem'. De endte alle sammen med at gå, forklarer han.

Spaceys store fald: Får ikke fornem TV-pris efter sexsag

Kevin Spacey i 'House of Cards'. Han var nomineret til en Emmy i kategorien 'enestående hovedrolleindehaver i en dramaserie', men den nominering er nu trukket tilbage. Foto: AP
Kevin Spacey i 'House of Cards'. Han var nomineret til en Emmy i kategorien 'enestående hovedrolleindehaver i en dramaserie', men den nominering er nu trukket tilbage. Foto: AP
 

- Jeg har aldrig talt med nogen om det - bortset fra terapeuter. Jeg havde PTSD i seks måneder efter. Det var demaskuliniserende, at nogen gjorde ved mig. Hver gang jeg var tilbage på baren, så jeg efter, om han var der eller stod med ryggen mod væggen, siger han.

Tony Montana besluttede sig for at fortælle sin historie, efter den 46-årige skuespiller Anthony Rapp stod frem søndag og fortalte, at han var blevet udsat for seksuelle tilnærmelser fra Kevin Spacey, da han blot var fjorten år gammel.

Ifølge Rapp skulle en meget beruset Spacey blandt andet have lagt sig ovenpå på ham og kommet med seksuelle hentydninger.

Spacey har selv fortalt, at han ikke husker episoden.

Annonce:

- Hvis jeg har opført mig sådan som han siger, så skylder jeg ham en alvorlig undskyldning for at have udvist en stærkt upassende, beruset opførsel, lød det i en udtalelse fra den kendte skuespiller.

Den alvorlige sag har allerede haft alvorlige konsekvenser for Spacey.

Han modtager ikke den Emmy-statuette, som han skulle have modtaget 20. november, og holdet bag succes-serien 'House of Cards' meddelte i går, at man ville stille tv-indspilningerne af sjette og sidste sæson i bero, indtil man har fået gransket sagerne.

Ny udvikling: House of Cards kan være fuldstændig slut

 

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: