Annonce:
Annonce:

Nyt makkerpar: Cecilie Hother får job på DR

Cecilie Hother var i mange år fast vejrvært på TV 2 - nu skal hun være radiovært på DR

Cecilie Hother og David Mandel skal sammen stå i spidsen for programmet. Foto: Kim Dang Trong/DR
Cecilie Hother og David Mandel skal sammen stå i spidsen for programmet. Foto: Kim Dang Trong/DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Skærmen er skiftet ud med radioen, og vejrudsigten med lørdagshygge.

Fremover skal den tidligere vejrvært på TV 2 Cecilie Hother nemlig sammen med radiovært David Mandel stå i spidsen for et nyt lørdagsprogram på P4.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Programmet kommer til at hedde 'Det store talkshow', og her skal Cecilie Hother og David Mandel have besøg af de mest aktuelle, interessante og kendte danskere til gavn for lytterne på P4.

'Hos P4 interesserer vi os for det, som danskerne taler om og tænker på. Med 'Det store talkshow' har vi tiden til at fordybe os i de kendte danskere, som gæster os, og snakke om alt det, som vi lige nu er optagede af i Danmark', siger Ralf Richardt Strøbech, der er chef for musik hos DR, i pressemeddelelsen.

Annonce:

Stoppede på TV 2
Cecilie Hother meddelte for omtrent et år siden, at hun havde valgt at sige det faste job på TV 2 som vejrvært op for at få mere tid til familien og andre projekter.

Siden startede hun blandt andet et projekt op med vejrudsigter på sociale medier, men nu er det altså igen tid til et job med mere faste arbejdstider. Og det glæder man sig over os DR.

Artiklen fortsætter efter videoen ...

'Det helt særlige ved vores nye værtspar er, at de kan gøre tingene levende, så lytterne kan mærke samtalerne helt ude i stuerne. De er ikke kun gode til at snakke med de forskellige gæster i studiet, de kan også noget helt særligt med at engagere lytterne imens, så lytterne bliver aktive medlyttere', siger Ralf Richardt Strøbech i pressemeddelelsen.

'Det store talkshow' sendes første gang 11. marts og får fast sendetid kl. 14-16 om lørdagen. Derudover udkommer ugentligt en podcast med titlen 'Den store podcast'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: