Overraskelse i nøgenprogram: - Det klipper vi ud!

Stina er på jagt efter en rigtig håndværkertype, og det bliver for alvor akavet, da hun pludselig bliver introduceret for noget helt andet

Ibi Makienok kunne finde på at gå nøgen i studiet, men det kræver at to kolleger fra TV2 gør noget lignende i deres programmer. Video: Tariq Mikkel Khan

I sæsonens sidste afsnit af 'Date mig nøgen' møder vi 23-årige Stina fra Herning. Hun er på jagt efter drømmefyren, og det skal helst være en håndværker.

- De kan bruge hænderne, fastslår hun med et grin.

I det noget utraditionelle dating-program bliver dagens hovedperson præsenteret for fem nøgne kroppe i tre etaper.

Først afsløres alt under bæltestedet, dernæst torsoen og til sidst ansigterne. Undervejs skal hovedpersonen skille sig af med de deltagere, han eller hun ikke finder attraktive.

Da Stina bliver præsenteret for deltagernes torsoer, falder hendes blik straks på en samling dreadlocks, der hviler på den ene deltagers skulder.

- Du kan jo se, der er noget hår, der stikker ned der. Noget dreadlocks af en art. Hvad tror du, han er for en type?, spørger programmets vært, Ibi Støving, uskyldigt. 

- Junkie, svarer Stina spørgende, hvilket udløser et hævet øjenbryn fra værten.

- Junkie? Hold da kæft - det klipper vi ud, når Ibi Støving lige at sige, inden de begge knækker sammen af grin.

Mathilde Beuschau har ikke tid til mænd i sit liv lige nu. Foto: Janus Nielsen Danske kendte Mathilde dropper mænd - for en stund

Næste sæson af 'Date mig nøgen' bliver ifølge TV2 produceret i slutningen af januar. Foto: Per Arnesen/TV2
Næste sæson af 'Date mig nøgen' bliver ifølge TV2 produceret i slutningen af januar. Foto: Per Arnesen/TV2

Første gang
Da både vært og hovedpersonen får samlet sig igen, må Ibi Støving dog krybe til korset og indrømme, at hun selv bad om en reaktion.

- Men okay, jeg spurgte dig jo selv, hvad du lige tænkte, siger hun og fortsætter:

- Hvordan har du det med mænd med langt hår?

- Jeg har ikke lige prøvet at date nogen med langt hår, men en gang skal jo være den første, lyder det fra Stina.

Se, om Stina vover pelsen og tager på date med en langhåret fyr, når 'Date mig nøgen' ruller over skærmen mandag klokken 20.40 på TV2 ZULU. Programmet kan også ses på TV2 PLAY lige nu.

47-årige Tina Broby Hansen er en vaskeægte connaisseur i at score unge mænd. Foto: Linda Johansen Film, tv & radio Tina fra 'Cougarjagt': Han havde et vildt blik i øjnene