Annonce:
Annonce:

Overrasker alle: - Der skulle jo også noget til

Caspar Phillipson og Malene Østergaard fik uhørt mange point i 'Vild med dans' fredag aften

Caspar Phillipson og Malene Østergaard fik uhørt mange point i 'Vild med dans' fredag aften

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

32 point.

Så mange scorede Caspar Phillipson og hans dansepartner, Malene Østergaard, fra dommerne i fredagens udgave af 'Vild med dans', hvilket betød at de var det par, der fik absolut flest i programmet. Som vel at mærke blot er den anden udgave i sæsonen.

- Du har forstået denne her opgave til UG. Du er her for at have det sjovt, og jeg tror også, du ved, hvad der skal til for at vinde, hvis du når så langt, sagde Sonny Fredie-Pedersen fra dommerbordet, inden han roste Caspars hofter, og det samlede panel gav skuespilleren flotte point.

Bookmakerne har dog ikke haft samme tiltro til parret før, så Caspar Phillipson var da også ét stort Hollywood-smil, da programmet var slut og Ekstra Bladet fangede ham og dansemakkeren til en snak om de vilde point.

Annonce:

- Jeg prøver at forholde mig til tallene så lidt som muligt, for jeg synes simpelthen, det er så sjovt at være med. Og det er selvfølgelig dejligt, at dommerne synes, det skal honoreres.

- Det ville jo være ærgerligt, hvis man synes, det gik skidegodt og så få en masse nuller. Men vi blev jo også nummer syv i sidste uge, så der skulle også noget til for at blive i legen, sagde han.

Caspars hofter fik ros af Sonny Fredie-Pedersen. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Caspars hofter fik ros af Sonny Fredie-Pedersen. Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Venter på datteren
For den velforberedte er eksamen som bekendt en fest. Og det lader også til at være devisen, hvis man spørger Malene Østergaard, hvorfor hun og makkeren fik så knaldgode point.

- Vi har terpet koreografi og teknik og lagt en god base, som gjorde, at vi kunne slappe af og performe uden at skulle tænke for meget over, hvad vi skulle gøre.

Caspar Phillipson tør dog ikke at lægge hovedet på blokken og sige, at parret nu kan gå hele vejen og vinde 'Vild med dans' i kølvandet på aftenens succes.

- Det vides ikke. Min opgave er bare stadig at være med i legen, når min datter kommer hjem fra interrail om to-tre uger. Det er horisonten.

Annonce:

- Det ville selvfølgelig være dejligt at ende dér. Men jeg er hverken en god vinder eller en god taber. Så det er legen og glæden, vi fokuserer på, griner han.

'Vild med dans' sendes på TV 2 og TV 2 Play fredag 20.00.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Der er kæmpe forskel i lønningerne, når de kendte træder ind på dansegulvet i TV 2's fredags-show. Flere tidligere deltagere afslører her, hvilken hyre de fik. Læs mere her: Vilde lønninger: Dét tjener de på 'Vild med dans'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: