Overrasker: 'Klovn' vender tilbage

Snart kan du se frem til endnu flere afsnit af 'Klovn'. Det til trods for, at Casper Christensen og Frank Hvam havde lagt 'Klovn'-universet i graven

'Klovn' vender tilbage med nye afsnit. Foto: Per Arnesen/TV2
'Klovn' vender tilbage med nye afsnit. Foto: Per Arnesen/TV2
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Hvis du er af de mange danskere, der er fan af komedieserien 'Klovn' med Casper Christensen og Frank Hvam i spidsen, så er der godt nyt.

Den tråkrummende komedieserie vender nemlig tilbage med endnu en sæson i 2021.

Det bekræfter TV2 i en pressemeddelelse.

Rygterne om, at 'Klovn' ville vende tilbage, har længe svirret, men nu er det altså en realitet, at serien vender tilbage med nye afsnit.

Den nye sæson af serien bliver den ottende i rækken. I alt kommer der til at være otte afsnit, som alle er blevet instrueret af Casper Christensen.

Sælger huset: Hemmeligt eventyr

Seriens bagmænd, Casper Christensen og Frank Hvam, havde ellers meldt ud, at de med filmen 'Klovn - The Final' i 2020 havde lagt universet bag sig og lukket døren, men nu har de altså ombestemt sig.

- Det handler om to ting. For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver 'Klovn', og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår, siger Casper Christensen i pressemeddelelsen.

Sidste år kørte filmen 'Klovn - The Final' i de danske biografer. Foto: Per Arnesen

'Klovn - The Final' fik nemlig aldrig lov at leve sit liv fuldt ud i biografsalene, da coronaepidemien lukkede de danske biografer i marts 2020.

- Egentlig meldte vi kun ud, at det var den sidste film. Med en sæson otte er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér, lyder det fra Frank Hvam i pressemeddelelsen.

Vi er blevet ældre
Ifølge makkerparret har de allerede en overskrift på plads til den nye serie, men hvad den bliver, må vi vente lidt endnu med at få svar på.

- Det bliver en god blanding af skavanker og eventyr, siger Frank Hvam, og det er Casper Christensen enig i:

- Den kunne være seniorliv. Ha ha nej, vi har ikke en overskrift klar til den nye sæson, men det er klart, at det nok vil afspejle sig, at vi er blevet ældre, siger han.

Hvis du er fan af klovn, kan du snart se frem til meget mere. Foto: Per Arnesen/TV 2
Hvis du er fan af klovn, kan du snart se frem til meget mere. Foto: Per Arnesen/TV 2
 

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Casper Christensen og Frank Hvam, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

De nye afsnit af 'Klovn' vil få premiere på TV2 Play til sommer.

Kan du se hvem hun ligner?

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind