Overtager skurke-rolle: - Jeg skal finde min egen vej

Mads Mikkelsen overtager Johnny Depps rolle, men det bliver på en helt ny måde

Snart kan man se Mads Mikkelsen i endnu en skurke-rolle. Foto: Ritzau Scanpix
Snart kan man se Mads Mikkelsen i endnu en skurke-rolle. Foto: Ritzau Scanpix

Mads Mikkelsen har overtaget en af Hollywoods største skuespillere Johnny Depps rolle i den kommende 'Fantastiske skabninger'-film. Det er tredje film i rækken.

Som følge af en lang række skandaler og retssag mod ekskonen Amber Heart, blev Johnny Depp fyret fra filmsættet.

Derfor har den danske skuespiller overtaget de store sko i rollen som Gellert Grindelwald i 'Harry Potter'-franchisen, som forventes at udkomme til sommer. Men det bliver ikke helt som tidligere.

Artiklen fortsætter under videoen

Filmen er den tredje i rækken om den magiske verden

Ny Grindewald
I et intervew med magasinet Total Film fortæller Mads Mikkelsen, at man kan forvente en helt anden Grindewald, når han kommer på skærmen og indtager endnu en rolle som skurk. Det skriver Se og Hør.

- Det her er en meget direkte sammenligning, fordi det er næste film i rækken. Så vi har lavet nogle broer, så man kan genkende det, men vi har også gjort det til vores eget, fortæller Mads Mikkelsen til Total Film om, hvordan det kommer til at fungere, når han indtager rollen.

Selvom Mads Mikkelsen har haft mange store Hollywood-roller og har flere roller i sigte, så har det ikke været helt let at finde den gyldne mellemvej.

- Jeg har været fan af Johnny Depp, siden jeg så ham som ung, og at skulle prøve at bringe hans intensitet og hans måde at udføre rollen på over på mig er et 'no-go'. Jeg skal finde min egen vej, fordi hans er unik, fortæller Mads Mikkelsen i interviewet med Total Film.

Johnny Depp nåede angiveligt kun at indspille en enkelt scene inden, han blev taget af filmen. Foto: SF Film
Johnny Depp nåede angiveligt kun at indspille en enkelt scene inden, han blev taget af filmen. Foto: SF Film