'Paradise Hotel'-finalen lækket før tid: Her er forklaringen

Dét, der bare ikke måtte ske, skete alligevel torsdag

Hør Lenny fortælle hvordan pengene skal bruges i videoen.
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Ups!

Sent torsdag aften kunne man se Lenny Pihl lade sig hylde som vinder af årets 'Paradise Hotel'. Med sig hjem fik han en historisk stor gevinst på 500.000 kroner, men den imponerende præstation, der skulle have været en velbevaret hemmelighed, blev lækket i løbet af torsdagen.

Her kunne man på diverse sociale medier se Lenny smide kuglen på Tine. Og det ærgrer TV3.

- Vi har erfaret, at en vores distributions-samarbejdspartnere har lavet en manuel fejl, der gør at finaleafsnittet har været kort tilgængeligt hos deres seere. Vi glæder os dog over, at 'Paradise Hotel' er mere populært end nogensinde, og vores seere vil gøre alt for at få fingrene i de nervepirrende sidste minutter af finalen, udtaler Mette Barnes, Head of Communications, MTG, i en skriftlig kommentar.

Efter vanvittig 'Paradise'-sejr: Sjov detalje blev ikke vist på tv

Om 'Paradise Hotel' er mere populært end nogensinde må stå for egen regning. I dag følger cirka 75.000 danskere ugentligt programmet på TV3, mens snittet lå på 301.000 seere da Amalie Szigethy og Peter 'Ulven' Birch deltog i 2010. Siden da har streamingtjenesten Viaplay dog gjort sit indtog, og hvor mange, der streamer programmet, ønsker kanalen ikke at oplyse.

Herunder kan du høre Isac, Nadja og Lenny fortælle, at kuglen faktisk slet ikke gik i stykker, da Lenny smed den i troskabstesten.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+