’Paradise’-Maja er tilbage: Vil vælte kongen

For to uger siden blev hun smidt ud af 'Paradise Hotel'. Men nu er

Maja Bruun er tilbage på hotellet. Foto: ANTHON UNGER
Maja Bruun er tilbage på hotellet. Foto: ANTHON UNGER

’Paradise Hotel’s bedste numse er tilbage.

I forrige uge blev Maja Bruun med den fyldige bagdel sendt hjem fra ’Paradise Hotel’. Ofret af sin gruppe og fravalgt af Anders.

I den forbindelse fortalte hun til Ekstra Bladet, at særligt Lenny Pihl og Philip May havde set sig onde på hende, fordi hun gik bagom sin gruppe og advarede Christian om, at han skulle sendes hjem. Men hun nåede aldrig at sætte kursen mod Danmark, for produktionen ville have hende tilbage på hotellet, og det skete så tirsdag aften.

Det så du ikke i ’Paradise’: Derfor skulle Maja ofres

Ud af det blå dukkede hun pludselig op i programmet med et smil.

- Jeg glædede mig helt vildt meget til at se de andre og se deres reaktion. Jeg tænkte også over, at jeg måske skulle ændre min spillestil lidt, for jeg røg jo ud sidst, siger Maja uden dog helt at kunne præcisere, hvad hun ville ændre.

Foto: ANTHON UNGER
Foto: ANTHON UNGER
 

Udover glæden ved at være tilbage er det også en kvinde med et sigtekorn, der er tilbage i programmet. Og det kan blive fatalt for Philip May, hvis hun får held med sit forehavende.

- Jeg ville gerne have Philip ud, fordi han er en person, der fylder meget og tager styringen, siger hun.

Chok i Paradise: Smider kæresten hjem til Danmark

Savnede Jonas
Da Maja Bruun blev sendt ud af hotellet i første omgang, blev hun kørt ud til en lille by og indlogeret på et lille hotel. Og det var en kedelig oplevelse.

- Der skete ikke så meget, og derfor laver man heller ikke så meget. Man har ingen telefon og kan ikke lave meget andet end at tage på stranden eller gå rundt i byen. Det var lidt kedeligt, siger hun med et grin.

Imens hun gik rundt i byen, var det Jonas, der fyldte i tankerne.

- Han fyldte utroligt meget, og da jeg hørte, at jeg skulle ind igen, gik jeg og håbede, at han stadig var der. Jeg tænkte kun på ham, da jeg røg ud, så jeg blev så glad, da jeg så, at han stadig var på hotellet, siger hun.

Jonas og Maja var utroligt glade for hinanden, imens de var på hotellet, men efter hjemkomsten har de lagt hinanden på is.

Til Ekstra Bladet har Maja tidligere forklaret, at de datede i Danmark indtil hun fandt ud af, at Jonas samtidig så en anden pige bag Majas ryg. Derfor blev flirten aldrig til mere, og i dag snakker de end ikke sammen. Derfor har hun det også lidt ambivalent med at skulle gense deres flirt én gang til.

- Det er selvfølgelig mærkeligt at se, men jeg har i baghovedet, at vi hyggede os på hotellet og havde det godt dernede. Der er sket nogle ting, efter vi kom hjem, men vi havde det godt i Mexico, og det vælger jeg at fokusere på, siger hun.