Paradise-pigerne afslører: Så mange vil have sex på hotellet

Det ligner en tør omgang på lagnerne i årets 'Paradise Hotel' - i hvert fald hvis man spørger pigerne

Fie skal være wild og have sex (Video: Janus Nielsen, redigering: Kristian Hansen)

Hvis man snubler i udtalen, kan 'Paradise Hotel' hurtigt blive til 'Paradise Bordel'. For når man mikser festglade unge mennesker og alkohol med Mexicos varme, så sker der ting og sager.

I realitysammenhænge ikoniske Susan K. gjorde sex på tv til hverdag, og siden er der hvert år blevet givet gas på lagerne, i poolen eller hvor de unge mennesker kan finde på at udfolde sig.

Bro da Ekstra Bladet mødte ham i Mexico. Foto: Janus Nielsen Film, tv & radio Meget frække 'Paradise'-piger: Her bliver de anmeldt

Ekstra Bladet har mødt de nye kvindelige deltagere til en snak om netop sex. Det skete i begyndelsen af optagelserne tilbage i november. Se hvad de tænkte om sex på hotellet herunder.

Nadja, 20 år, Sorø

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

- Jeg skal ikke have sex på hotellet. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at undgå det, lyder det usikkert fra Nadja på optagelsernes dag to.

Du lyder ikke helt sikker?

- Jeg ved jo ikke, om Channing Tatum tjekker ind. Hvis han gør, så kan jeg jo ikke love noget, haha.

Danske kendte Realitystjerne vender tilbage: - Svinet tjekker ind

Hvad synes du om fyrene herinde?

- Jeg synes, de er rigtig sjove, søde og nemme at snakke med. Dem kan jeg rigtig godt lide. Hvis jeg skal pege på den lækreste, vil Mathias være en god kandidat til årets Mr. Paradise. Han er simpelthen bare så glad og smilende, og så render han rundt i speedos, så deet.

Fynboen Mathias er en favorit hos flere af pigerne. Foto: Janus Nielsen
Fynboen Mathias er en favorit hos flere af pigerne. Foto: Janus Nielsen

Nanna som hun så ud i 2015. Foto: Anthon Unger Danske kendte Paradise-babe i vild forvandling: Fra 'buttet' til babe

Katrine, 23 år, Kastrup

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

- Jeg synes, det er fint, hvis folk har lyst til at have sex i 'Paradise Hotel', men det er ikke noget, jeg har tænkt mig at gøre mig i. Jeg ved, at min familie kommer til at se med derhjemme og resten af Danmark formentlig også, så det er ikke noget, jeg har lyst til at dele med så mange mennesker, siger hun.

Irina Olsen har haft et svært 2017. Foto: All Over Press Danske kendte Irina taler ud om abort og depression

Hvis du skulle pege på den lækreste fyr herinde. Hvem skulle det så være?

- Jeg vil nok sige Sean. Han er charmerende, han er brun i huden, han har nogle flotte intense øjne og et sødt smil, så han er helt klart en god kandidat.

Sean er også en favorit hos flere af pigerne. Foto: Janus Nielsen
Sean er også en favorit hos flere af pigerne. Foto: Janus Nielsen

Danske kendte Dansk realitystjerne afslører: Jeg har fået en kæreste

Trine, 23 år, Aarhus

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

- Jeg tænker ikke, at det er noget, jeg skal. Jeg skal ikke have sex på hotellet. Det vil jeg ikke. Jeg kan godt lide at have sex, og jeg nyder det og savner det, men jeg skal ikke have det herinde. Det bliver filmet på tv, og min søde chef og mor og far ser det, og jeg vil ikke have, at de ser mig sådan, siger hun.

Fie Laursen fortæller i en ny video, at hun fortryder sin deltagelse i 'Paradise Hotel'. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Fie Laursen: Jeg fortryder 'Paradise Hotel'

Ja, så bliver det måske lidt akavet at tage på arbejde?

- Ja, især også fordi mine kunder er nogen, jeg snakker med hver dag, og jeg vil have det underligt, hvis de har set mig på den måde. Jeg arbejder som frisør.

Hvem af fyrene herinde, synes du, er den lækreste?

- Jeg synes da, at alle fyrene er rigtig flotte herinde. Men om jeg har en favorit? Jeg synes, Mathias er rigtig sød. Han er bare charmerende, rigtig sjov og man kan snakke med ham. Jeg tror aldrig, jeg har grinet så meget som med ham.

Realitydeltager Susan K er blevet fyret på grund af et par, der har dyrket oralsex. Foto: Stine Tidsvilde Danske kendte Forsøgte at stoppe bodega-oralsex: Her er den vilde video

Cecilie, 18 år, Skive

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

- Jeg vil have det super fint med, hvis folk har sex på hotellet. Der er ikke nogen, der har haft sex herinde endnu, så vidt jeg ved, men mon ikke det kommer på et tidspunkt.

Er det noget, du selv kunne finde på at have?

- Haha ehm, man skal aldrig sige aldrig, men jeg vil helst gerne være fri. Men hvis nu man får lidt for mange drinks oppe i baren på et tidspunkt, og der kommer en sød fyr, så skal jeg ikke sige nej.

Startcastet til årets 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen Danske kendte Afsløring: Dansk brystbombe indtager Paradise Hotel

Hvis du skulle pege på den lækreste af fyrene?

- Det er nok Sean, han er rigtig pæn, han er lidt en latinofyr, og det kan jeg godt lide.

Julie, 18 år, Greve

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

- Jeg har ikke tænkt mig at have sex på tv. Jeg har for det første en kæmpe vennekreds hjemme i København og en stor familie, der skal se det her program, så det vil være mega ærgerligt, hvis jeg falder i. Jeg har det sådan, at man kan vente til, man kommer hjem, hvis man møder en sød fyr. Det er ikke noget, man behøver at gøre her.

Vil du høre en lille hemmelighed?

- Ja?

Det siger alle hvert eneste år.

- Haha ja, det kan jeg forestille mig. Jeg ved sgu ikke rigtig. Lige nu tænker jeg, at det ikke er noget, der skal ske.

Fie Laursen har ikke tænkt sig at ligge på den lade side, når hun bliver deltager i næste sæson af 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen TV3-reality Fie Laursen afslører sig selv: Så elendigt gik det hende i 'Paradise Hotel'

Hvilken af fyrene, synes du, er den lækreste?

- Jeg synes ikke, der er nogen, der fanger min interesse helt vildt. De er alle sammen mega søde, men udseendemæssigt er der ikke nogen, hvor jeg bare tænker, at det skal være ham dér.

Hvad går du efter?

- Jeg kan godt lide halvlangt hår til fyre, det synes jeg er lækkert. Det kan klæde nogen, ikke alle. Og så nogle søde øjne, et dejligt smil og så skal han være charmerende og sjov.

Se hvad Fie Laursen tænker om sex på hotellet i videoen over artiklen. 'Paradise Hotel' har premiere på TV3 27. februar.

53 kommentarer
Vis kommentarer