Patrick fra 'Love Island': - Jeg kan ikke lade være at blande mig

I aftenens afsnit af 'Love Island' ankommer der to nye, håbefulde unge mennesker

Som det ser ud efter gårsdagens afsnit, virker parrene en smule splittede.

Men uanset status på forholdene i villaen er Patrick ikke bleg for at gå efter den pige, som han falder i hak med.

- Jeg har ikke noget imod at bryde med forholdene. Oliver og Julie er det mest låste par, men hvis jeg føler en connection med Julie, og der kommer noget tilbage, så vil jeg gå efter hende. Jeg vil gøre det med respekt og snakke med Oliver først. Men hvis jeg føler, det er hende, som jeg vil have ud af alle pigerne, så vil jeg da gå efter det, fortæller Patrick Christiansen.

Patrick er 29 år og derfor en smule ældre end de andre deltagere. Han har boet seks år på den græske ø Samos. Nu søger han kærligheden, og synes selv, at han er blevet for gammel til at gå op i overfladiske værdier og materielle ting.

doc72ndvv7qllc1kyvt92zi.jpg 

- Jeg tror, jeg vil passe godt ind. Jeg ville ønske, jeg havde mødt den, jeg er nu, lidt tidligere i mit liv. Jeg går ikke længere op i, om du render rundt i Gucci-tøj eller sådan noget. Det er spild af tid, siger Patrick.

Ikke bange for drama
Patrick er utrolig spændt og har også en type, som han går efter. Patrick fortæller videre, at han har et godt øje til brunetten Josefine.

- Josefine har en superfed personlighed, udstråling og et sødt grin. Hende vil jeg bestemt overveje. Olivia og Isabella virker også som to piger med mega fede personligheder. Men jeg skal møde folk i virkeligheden, før jeg kan sige mere, siger Patrick.

Patrick er heller ikke typen, der holder sig tilbage under lagnerne.

- Når man er godt fuld, og man ligger ved siden af en fantastisk dejlig dame, så kan ting jo ske. Jeg kan godt lide at miste kontrollen, og så kan man lige tænke over det bagefter, men så har man det bare sjovt over det, siger Patrick.

Inden tv-debut: Håber jeg overlever

I forhold til drengene og det værdisæt, som Patrick selv har, så er Jamie en person, som Patrick umiddelbart mener, han kunne få nogle kontroverser med.

- Der er en, hvor han går rimelig meget op i materielle ting og udtrykker sig, som om at det hele bare skal være Gucci og Louis Vuitton og sådan noget, og der er jeg en helt anden, siger Patrick.

I sin egen vennekreds er Patrick manden, som hans venner søger råd hos i forhold til damer. Og hvis der er drama i villaen, er han heller ikke bleg for at blande sig.

- Jeg kan ikke lade være at blande mig, hvis der sker noget uretfærdigt. I det virkelige liv kan jeg heller ikke lade være med det. Det er ikke noget, jeg sigter efter, men ofte så kommer folk til mig og ser op til mig. Jeg må sande, at der er mange, der ser mig som en alfahan, fordi jeg bare er, som jeg er, siger Patrick.

Hvordan Patrick Christiansen entré i programmet gik, kan ses i aften på TV3 og Viaplay.