Annonce:
Annonce:

Planen kikser: Fem fyre bag én pige

På 'bedragets hotel' må man lyve om alt, undtagen sine følelser. Det er næsten lige så meningsløst, som når deltagerne folder sig ud i sang, dans og skuespil

Han kan udpege en såkaldt 'giftig pige', men den ellers aggressivt spillende Anton ender med at skyde sig selv i foden til parceremonien, som du kan se i klippet nederst.
Han kan udpege en såkaldt 'giftig pige', men den ellers aggressivt spillende Anton ender med at skyde sig selv i foden til parceremonien, som du kan se i klippet nederst.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

 

Paradise Hotel, sæson 18, afsnit 18-20

Der er to slags reality-tv: 'gid det var mig'-reality, eller 'godt det ikke er mig'-reality. 'Paradise Hotel'-konceptet er tænkt som det første, men er ved at udarte sig til det sidste.

På en måde, hvor jeg nu spoler frem for at komme videre i teksten.

For et par afsnit siden blev der iværksat en konkurrence om, hvem der er årets 'Paradise'-par. Siden har deltagerne kastet sig ud i dans, sang og skuespil på så tåkrummende et niveau, at man igen føler sig hensat til at overvære en bøvet skolekomedie.

Sindssygt akavet
At kalde resultatet for retarderet er nærmest en hån mod selve udviklingsforstyrrelsen, så lad mig hellere citere min yndlingsdeltager Camilla, der har selvindsigt nok til at kalde sit bidrag for 'sindssygt akavet'.

Annonce:

Andre synes, deres 'shows' går 'sindssygt godt', selv om klappen konstant går ned, når badedyrene m/k fnisende går på scenen for at aflevere endnu en banalitet på børnehaveniveau.

Hjernedød brainstorm
Det er dog, indrømmet, ret morsomt at overvære en brainstorm mellem Andreas og David, der selv synes, at de er hotellets flotteste fyre. De to skal udvikle et lille stykke teater på det selvvalgte ord 'ekstraordinær', men stirrer tomt ud i luften, tilsyneladende i timevis.

Det ligner nærmest satire, ligesom Sille og Stine (Nora) sjovt nok kommer op at skændes efter at have optrådt sammen under temaet 'kærlighed'. Se detaljer i faktaboksen længere nede.

Boomerang-effekten
I det hele taget er ægte følelser åbenbart et problem på bedragets hotel. Stine er sur på sin partner, Andreas, fordi han ikke vil indrømme over for de andre, at han føler noget for hende. De aftaler derfor, at de ikke føler noget for hinanden, selv om de gør.

Annonce:

Selv er Stine så god til at lyve, at hun måske går med fitnesstypen Frederik, hvilket er ugens cliffhanger, da hun ender med at skulle vælge mellem Andreas eller Frederik til en par-ceremoni.

Ægte følelser har før vist sig at være en stærk redningsplanke, ligesom magtbeføjelser oftest kommer med boomerang-effekt.

Giftig pige m/k
Anton kan udpege en såkaldt 'giftig pige', hvilket vi nye seere ikke får forklaret, hvad er før til sidst. Jeg skal ikke kede Paradise-kendere med spillets detaljer, men blot konstatere, at den ellers aggressivt spillende Anton skyder sig selv i foden.

For det gælder om ikke at træde ind i spotlightet på 'Paradise'. Man dør af det, ligesom man altså dør lidt indeni, hver gang deltagerne kaster sig ud i endnu en revy.

Det er det, der er problemet. Vi er vel omtrent halvvejs i årets sæson, og alle selviscenesættelserne ligner efterhånden 'godt det ikke er mig'-tv.

Annonce:

Der er dødvande i swimmingpoolen. Jeg savner vildere og mere uforudsigelige typer, der kan vende op og ned på magtbalancen.

Ugens mest ligegyldige skænderi

En del af deltagerne ligger på en daybed, resten er i baren, her i blandt Sille og Stine. 

Sille siger til confession-kamera: 'Jeg synes, det er fucking irriterende, at festen er ved at gå i stykker. Det er altid det, der sker, lige så snart musikken stopper. Så skrider folk fra alt og alle og gi'r en fuck'.

Tilbage til situationen: Stine siger til Sille: 'Så gå hen og sig noget, hvis du har noget at sige'.

Sille: 'Det er altid mig, der fucking siger noget'.

Stine til confession-kamera: 'Sille bliver ekstremt sur over, at nogen sætter sig hen i daybed'en. Og jeg er egentlig lidt ligeglad. Jeg kan godt følge Sille i, at vi alle sammen skal feste og have det sjovt, men hun skal ikke snakke grimt til mig, fordi jeg ikke gider at gå hen og sige noget til dem'.

Sille og Stine i munden på hinanden:
Sille: 'Det kan ikke være rigtigt, at det er mig...'
Stine: 'Jeg gider ikke gå hen og lægge en fucking sviner for at lave et fucking drama ud af ingenting...'
Sille: 'Så lad vær med at sig, at du er enig...'
Stine: 'Selvfølgelig er jeg enig, men jeg gider ikke gøre et stort nummer ud af det...'
Sille: 'Så lad vær med at send mig, det er altid mig, der bliver sendt af sted...'
Stine: 'Du brokker dig mest over det...'
Sille: 'Så lad vær med at bland dig...'
Stine: 'Du kæfter op, Sille...'
Sille: 'Det her gider jeg fucking ikke, vi ses...'

Sille til confession-kamera: 'Jeg vælger at gå, fordi jeg bliver pissesur'.
 
Andreas siger efterfølgende, at Sille gik over 'gevinst'.


 

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hør første afsnit af Ekstra Bladets nye, ugentlige podcast med Anna Thygesen herunder. Podcasten 'Kvindetribunalet' handler om sms-pressemødet og forskellen på mandlige og kvindelige sexkrænkere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: