Populært DR-program får ny vært

'Diva & Dario' har været et af P4's faste lørdagsprogrammer siden 2016. Næste måned får det ny vært

Britt Berglund afløser Julie Bundgaard som makker til Dennis Johannesson i P4-programmet 'Diva & Dario'. Foto: Agnete Schlichtkrull
Britt Berglund afløser Julie Bundgaard som makker til Dennis Johannesson i P4-programmet 'Diva & Dario'. Foto: Agnete Schlichtkrull

P4 får bogstaveligt talt en ny diva lørdag 21. april.

Da bliver Britt Berglund nemlig ny vært og makker til Dennis Johannesson i programmet ’Diva & Dario’, som bliver sendt hver lørdag eftermiddag.

’Diva & Dario’ har været et af P4’s faste lørdagsprogrammer siden 2016.

Programmet, der siden premieren har haft flere end 300 skuespillere, forfattere, sangere, tv-værter, sportsstjerner og politikere i studiet, beskrives af DR som og 'et revolverjournalistisk talkshow'.

Den nye vært Britt Berglunds stemme burde ikke være ukendt for trofaste P4-lyttere, da hun er kendt fra programmer som ’P4 Morgen’, ’Formiddag på 4’eren’, ’Køn formiddag’ og ’P4 Aften’.

DK MusikNYT Har du også bemærket 'fejlen' på Anne, Sanne og Lis-plakaten?

Ærgerlig redaktør
Britt Berglund afløser Julie Bundgaard, der har valgt at stoppe på programmet.

P4's redaktør Lars Daneskov fremhæver, at Julie Bundgaard de sidste år har leveret et stort arbejde med at gøre ’Diva & Dario’ til en stor succes.

- Derfor er jeg selvfølgelig ærgerlig over, at hun har valgt at stoppe. Tilsvarende er jeg glad for, at hun fortsætter som talende vækkeur på 'Morgenstund' og glad for, at Britt Berglund uden at tøve tager handsken op som den nye diva, siger han.

I gennemsnit lytter omkring 600.000 med hver uge, når P4 sender ’Diva & Dario’

27 kommentarer
Vis kommentarer