Populært tv-program vender tilbage: Her er ændringerne

Inden længe går optagelserne igen i gang til programmet 'Toppen af poppen'

Nu vender programmet stærkt tilbage med flere gamle deltagere. Foto: Stine Tidsvilde
Nu vender programmet stærkt tilbage med flere gamle deltagere. Foto: Stine Tidsvilde

Siden 2011 har danskerne kunnet følge med, når danske musikere har fortolket hinandens værker i programmet 'Toppen af poppen'.

Den første sæson var stjernespækket med navne som Eran DD, Jokeren, Anna David og Lars H.U.G.

De senere år har man kunnet følge flere danske musikere i programmet, hvor de deler personlige historier og synger hinandens sange.

Nu er programmet igen tilbage med en tiende sæson.

Optages i Danmark
Den kommer til at blive optaget i Gribskov Nordsjælland. Ifølge TV2 er der tale om syv programmer med en række tidligere medvirkende, der som altid skal fortolke hinandens værker.

- Hele Danmarks musikalske underholdningsprogram 'Toppen af poppen' har i ni sæsoner været stedet, hvor seerne har lyttet til nye fortolkninger af både de store og velkendte ikoner, som ingen kommer uden om, og af kunstnere, der har stået på tærsklen til deres kommende karriere, lyder det fra Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør på TV2.

- 'Toppen af poppen' er blevet synonymet på billedsiden af den danske musikbranche, og det er den rolle, vi fejrer i den nye og helt særlige sæson. Vi er så privilegerede at have de her 26 fantastiske musikere med igen, og det understreger blot det, som vi egentlig godt vidste - at 'Toppen af poppen' er et program, som både kunstnerne og seerne elsker, afslutter hun.

Ændringer i programmet
Det nye i den kommende sæson er, at man ikke vil have en 'dagens hovedperson'.

I stedet hører vi hits og historier fra hver især. Fra program til program vil der være nye medvirkende. På den måde får seerne lov til at se 26 danske musikere i nye konstellationer, der alle tidligere har været med i 'Toppen af poppen'.

En af de kunstnere, der medvirker i '10 år på Toppen af poppen', er Lau Højen, forsanger i Carpark North. Han var ikke i tvivl om, at han gerne ville deltage i den nye sæson:

- Det var en kæmpe oplevelse at være med første gang. At opleve nogle store musikalske øjeblikke, at blive rørt hver eneste dag og at grine, som jeg sjældent har gjort det før. Jeg var som en fisk i vandet i den sæson. Det var næsten som at være på efterskole igen. Det var skide sjovt at være med, så det var et helt klart 'ja tak' til en tur mere