Annonce:
Annonce:

Aller aller sidste chance! Stem på årets bedste radiovært

DEN GYLDNE MIKROFON: For 11. gang kårer Ekstra Bladet Danmarks bedste radiovært. Du bestemmer, hvem det skal være

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Om præcis en uge bliver spændingen udløst. Der får vi svaret på, hvem der er Danmarks bedste radiovært, når Ekstra Bladets radiopris, Den Gyldne Mikrofon, bliver uddelt.

Det er 11. gang, at statuetten skal overrækkes til den eller de radioværter, som Ekstra Bladets læsere synes, gør det aller bedst.

Det er som altid jer læsere, der både nominerer de ti finalister og i sidste ende kårer vinderen, og det gør, at prisen er en, man rigtig gerne vil hædres med, hvis man er radiovært.

De seneste tre år, er det værterne på 'Go'Nova', der er løbet med prisen. Om det bliver Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Signe Krarup og Jojo, der endnu en gang skal have Den Gyldne Mikrofon med hjem, ja det bestemmer du! Afstemningen er officielt i gang, og du kan stemme lige her:

AFSTEMNINGEN ER NU SLUT!

Annonce:

Overrækkelsen af Den Gyldne Mikrofon 2017 finder sted i Vega i København fredag den 15. september. Her er landets radioværter samlet til en stor branchefest, som Prix Radio arrangerer.

Her skal uddeles priser for blandt andet årets radiointerview, årets morgenflade og årets livereporter, som juryer har bestemt, hvor skal havne. Men der er kun én lytterpris: Den Gyldne Mikrofon.

Årets finalister er blevet bedt om at lave en lille videohilsen under overskriften 'Her er vores bedste radioindslag'. Se eller gense dem her:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: