Dansk radiovært tævet af homo-hadere

Den tidligere P3-vært og i dag chef for POP FM, Marcel Juul Østergreen, fik i nat flækket en tand og læben samt smadret sit ene øje, da han kom ud fra en homo-bar i København

Han er naturligvis rystet over episoden. (Foto: Facebook)
Han er naturligvis rystet over episoden. (Foto: Facebook)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

38-årige Marcel Juul Østergreen blev udsat for en såkaldt hatecrime, da han og en kammerat natten til i dag var på vej hjem fra en bar i det indre København.

- Vi havde været inde og drikke et par øl på Can Can, og da vi kom ud, sad der en fyr alene i en bil. Min kammerat sagde et eller andet til ham, noget i retning af 'Hvad så, hygger I jer'. Og så fløj manden bare ud af sin bil, mens han talte i telefon og sagde, 'Det skal være lige nu!', fortæller Marcel Juul Østergreen til ekstrabladet.dk kort tid efter, han er vågnet ovenpå den vilde oplevelse.

- Og så gik det bare hurtigt. Pludselig var der omkring 10 unge fyre omkring os. Min ven lå på jorden og forsøgte at beskytte sit ansigt, mens de sparkede og slog løs på ham. Og så røg de på mig, og jeg fik det ene slag efter det andet.

Meldt til politiet
- På et tidspunkt kom vi op, og jeg råbte, at vi bare skulle væk, så vi løb hen mod Strøget, mens de fulgte efter os, men vi slap ind på Burger King, hvor ekspedienten tog os ned i kælderen og ringede til politiet, fortæller en stadig chokeret radiovært i telefonen.

- Da jeg kiggede mig selv i spejlet, forstod jeg, hvorfor ekspedienten havde reageret så prompte. Blodet stod jo ud af hovedet på mig.

Politiet optog rapport og fik blandt andet Marcel Juul Østergreens jakke med for at tjekke, om der skulle være dna-por efter gerningsmændene.

Marcel er mandag morgen naturligvis mærket af og rystet over hændelsen, som skete for under 12 timer siden. Han har dog alligevel overskud til at joke omkring sin situation.

- Det er godt, jeg er radiovært og ikke tv-vært, for det havde været dyrt i makeup i dag. Hævelserne i ansigtet har heldigvis allerede fortaget sig lidt, men nøj hvor er jeg øm. Vi fik virkelig nogle slag, fortæller han.

Har medfølelse for gerningmændene
Den 38-årige radiomand lagde allerede i nat et billede af sig selv i forslået udgave og denne opdatering på Facebook:

' Så oplevede man at blive offer for hatecrime - en kammerat og jeg fik tildelt flere slag og spark i ansigtet, jeg fik flækket en tand, flækket læben og smadret mit ene øje blot fordi man kommer ud fra en bar for homoer.'

'Jeg er rystet og føler dyb medfølelse for de uoplyste stakler der finder på den slags! Min kammerat er heldigvis ok ...', skrev Marcel Juul Østergaard.

Han har ad flere omgange været radiovært på DR's P3 og P4. Han var også vært på det daværende Radio 2.

I dag er Marcel Juul Østergreen chef på SBS' radiokanal POP FM, ligesom han er dj på blandt andet den københavnske homobar Heaven Gay Bar.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind