De Sorte Spejdere antyder stop

De Sorte Spejdere kan snart være et sjovt minde. Ved modtagelsen af Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon lørdag aften, antydede Anders og Anders, at de snart stopper succes-programmet

Anders den ene og Anders den anden antyder, at det snart er slut med De Sorte Spejdere. Det er dog ikke det, der får tårerne frem i Breinholts øjne. Det er et medbragt rødløg. (Grab fra videoen)
Anders den ene og Anders den anden antyder, at det snart er slut med De Sorte Spejdere. Det er dog ikke det, der får tårerne frem i Breinholts øjne. Det er et medbragt rødløg. (Grab fra videoen)

Der var - ganske som lovet i deres eget program - tårer i øjnene, da Anders Breinholt og Anders Lund Madsen for andet år i træk lørdag aften modtog Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon.

Det var dog ikke de stående applauser fra deres mange radiokolleger, der fik åbnet tårekanalerne. Det var derimod ekstrabladet.dk's medbragte rødløg, som Anders Breinholt valgte at bide i.

Rigtige mennesker bag prisen
Som stjerner jo gør, stødte Anders Lund Madsen først til selskabet senere. Faktisk først efter prisen var blevet overrakt. Og det var to stolte værter, der fejrede den suveræne sejr, hvor de havde fået mere end ti - og ikke ti tusind, som Anders Breinholt forsøgte at bilde sin medvært ind - gange så mange stemmer som nummer to.

- Det er den eneste pris, jeg virkeligt har lyst til at vinde. Det er nemlig rigtige mennesker, der bestemmer, hvem der skal have den pris. Det er ikke alle mulige radio-tosser, sagde Breinholt, der som sædvanligt blev godt suppleret af Anders Lund Madsen.

- Det er den eneste pris, der ikke er manipuleret.

Stopper på toppen
Under overrækkelsen af den gyldne mikrofon, sagde Anders Breinholt på scenen, at Spejdernes nuværende journalistpraktikant Thomas muligvis kunne være programmets sidste praktikant.

Direkte adspurgt om der var et programstop under opsejling, lød svarene:

- Vi må se i øjnene, at hvis andre skal vinde den mikrofon, må vi stoppe på toppen, sagde Anders Lund Madsen, mens Breinholt var lidt mere tilbageholdende i første omgang.

- Hvis man vil vide, hvornår vi stopper, så skal man lytte til vores program i nærmeste fremtid. Så ved man måske, hvornår vi stopper. Mere kan jeg ikke sige.

Det kunne han så alligevel...

- Det værste ville være, hvis vi sad næste år, og vi ikke vandt den gyldne mikrofon. Så er det bedre at stoppe en gang i starten af december eller januar. Det ville være meget bedre, lød Breinholts konklusion.

Se en reportage fra overrækkelsen af Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon samt Anders og Anders' reaktion på kåringen som landets bedste radioværter ved at klikke på tv-linksene øverst til højre herfor.

1 af 2 Anders Breinholt måtte modtage Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon alene, da Anders Lund Madsen var ude for at tjene 175.000 kroner til programmet, som Breinholt beskrev det. (Foto: Ryan Velin)
2 af 2 Anders den ene og Anders den anden antyder, at det snart er slut med De Sorte Spejdere. Det er dog ikke det, der får tårerne frem i Breinholts øjne. Det er et medbragt rødløg. (Grab fra videoen)
0 kommentarer
Vis kommentarer