'Go'Nova'-piger lover: Vi laver topløs video, hvis vi vinder!

DEN GYLDNE MIKROFON: Sidste års vindere af Ekstra Bladets radiopris Den Gyldne Mikrofon vil rigtig gerne vinde igen. Rigtig gerne!

'Go'Nova'-piger lover: Vi laver topløs video, hvis vi vinder!

AFGIV DIN STEMME I BUNDEN AF DENNE ARTIKEL

Værterne på 'Go'Nova' skrev sig sidste år ind i historiebøgerne, da de som de første fra en kommerciel radiostation vandt Ekstra Bladets eftertragtede radiopris Den Gyldne Mikrofon.

TV: Morgenfriske værter vinder Den Gyldne Mikrofon

Og noget tyder på, at de har fået smag for hæder og flotte priser.

Det er i morgen, at Den Gyldne Mikrofon 2015 skal uddeles ved den store branche-fest PrixRadio i Vega i København, og især den kvindelige del af det morgenfriske hold fra 'Go'Nova' sætter nu alle sejl til for at hive sejren hjem endnu en gang.

Nu kan man spille på fornem Ekstra Bladet-pris

Mai-Britt Vingsøe, Signe Krarup og JoJo går så langt til at vise bare bryster, hvis prisen kommer i hus.

Ud over selve Den Gyldne Mirkofon, så håber der tre kække kvinder også, at der er mænd i at flashe den bare hud.

Se dem afgive det topløse løfte øverst i artiklen.

Der er i alt ti kandidater til at vinde prisen fredag aften. Alle de ti nominerede er blevet bedt om at levere en videohilsen til ekstrabladet.dk, og mange har gjort sig umage for at få læserne til at stemme på netop deres radioprogram. Se de ti videoer herunder:


Du kan stemme på din yndlingsvært frem til og med den fredag den 18. september kl. 12.

Den eftertragtede pris går til den eller de radioværter, som Ekstra Bladets læsere - og dermed ivrige radiolytter - synes, gør det allerbedst i æteren. Det er lytterne, der både nominerer og kårer vinderen, og det betyder, at prisen er en, man rigtig gerne vil vinde, hvis man er radiovært.