Nu skal vi se bare bryster: Go'Nova-værter vinder Den Gyldne Mikrofon

DEN GYLDNE MIKROFON: For andet år i træk er det Mai-Britt Vingsøe, Dennis Ravn og deres kollegaer på 'Go'Nova', der vinder Ekstra Bladets radiopris

Her vinder Go'Nova Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon (foto: Niels Østergaard)

Det er ikke bare en solid sejr, som værterne på Nova FM's morgenflade 'Go'Nova' i år hiver hjem i kampen for at blive hædret med Ekstra Bladets radiopris Den Gyldne Mikrofon.

I fuldstændig overlegen stil har Mai-Britt Vingsøe, Dennis Ravn, Signe Krarup, Producer-Kristian og JoJo fra 'Go'Nova' banket samtlige af deres ni konkurrenter så gule og blå, at det faktisk minder om en direkte knockout af de øvrigt radioværter, der har været nomineret til prisen.

Prisen er netop blevet uddelt ved den store branche-fest PrixRadio i Vega i København, og værts-kvintetten har fået over halvdelen af de afgivne stemmer. Helt præcis synes 50,52 af dem, der har deltaget i afstemningen, at 'Go'Nova'-holdet holder max!

TV: Morgenfriske værter vinder Den Gyldne Mikrofon

Nærmeste konkurrenter er Mads Steffensen, der har hevet 12,09 procent af stemmerne hjem for sit værtskab i 'Mads og monopolet'. Tredje flest stemmer fik værterne på P3s 'Lågsus'. I alt 11,08 stemte på Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen.

Det er udelukkende Ekstra Bladets læsere - og dermed aktive radiolyttere - der vælger både de ti nominerede og finder vinderen af Den Gyldne Mikrofon. Og netop det faktum, at prisen er en lytterpris, gør den meget eftertragtet blandt landets radioværter. 

Det er niende gang, at Ekstra Bladet uddeler Den Gyldne Mikrofon, og sidste år var det først gang, at en kommerciel radiostadion kunne tage trofæet med hjem. Den gang var det også Novas morgenfriske værter, der vandt prisen, som værter på Danmarks Radios P3 ellers har siddet tungt på.

'Go'Nova'-piger lover: Vi laver topløs video, hvis vi vinder!

Noget tyder på, at Nova-holdet fik så meget smag for sejrens sødme, at de i år var villige til at strække sig langt for at genvinde Den Gyldne Mikrofon. Mai-Britt Vingsøe, Signe Krarup og JoJo lovede tidligere på ugen, at de ville lave en topløs video, hvis de vandt igen.

Det gjorde de altså, så nu venter vi i spænding på at se deres bare bryster.

Vi må dog vente lidt endnu med de bare bryster. Hør hvorfor i dette interview med vinderne (foto: Niels Østergaard)