Ny rekord: Vinder Ekstra Bladet-pris igen igen igen igen

Værterne på 'Go' Nova' har for fjerde gang vundet Den Gyldne Mikrofon

Her vinder Go' Nova prisen for fjerde gang (Video: Henning Hjorth)

- Jeg ved, at vi siger det hvert år, men vi havde ikke troet på i år. Det er et virkelig stærkt felt, vi er oppe imod. Men vi fire har åbenbart bare noget særligt sammen med lytterne, og det er nok det, der gør magien.

Sådan sagde en jublende glad Mai-Britt Vingsøe, da hun sammen med med sine medværter på 'Go' Nova', Dennis Ravn, Jojo og Signe Krarup, fredag aften vandt Ekstra Bladets Radiopris, Den Gyldne Mikrofon.

Radio Vinderne af Den Gyldne Mikrofon: Vi ryster jo stadig

Prisen blev overrakt ved PrixRadio, der er en stor fest for radiobranchen. Festen blev holdt i Vega i det centrale København, og det er fjerde gang i træk, at den gyldne statuette havner i favnen på de morgenfriske værter fra 'Go' Nova'.

- Der er nogen, der har sagt, at vi har et positivt program, sagde Signe Krarup som en af begrundelserne for, hvorfor 'Go' Nova'-værterne løb med prisen igen.

- Vi giver lytterne et positivt billede af, hvordan verden også kan se ud. Og det kan man godt få brug for i det her samfund, vi lever i, sagde hun.

Dennis Ravn tog mikrofonen i Vega og takkede Ekstra Bladets læsere for stemmerne. Mai-Britt Vingsøe holdt godt fast i Den Gyldne Mikrofon. Foto: Henning Hjort
Dennis Ravn tog mikrofonen i Vega og takkede Ekstra Bladets læsere for stemmerne. Mai-Britt Vingsøe holdt godt fast i Den Gyldne Mikrofon. Foto: Henning Hjort

Det er Ekstra Bladets læsere, der både nominerer ti finalister og kårer vinderen af Den Gyldne Mikrofon, og det var i total overlegen stil, at Mai-Britt Vingsøe, Dennis Ravn, Jojo og Signe Krarup endnu en gang nappede prisen.

Næsten halvdelen af stemmerne gik til 'Go' Nova'-værterne, mens Radio 24/7s Kirsten Birgit fik andenpladsen og Sara Bro fra 'Go' Morgen P3' kunne glæde sig over at få tredje flest stemmer.

Mai-Britt Vingsøe, Signe Ravn og JoJo jubler over prisen. Dennis Ravn er fredag aften vært på hele arrangementet i Vega, så han kunne ikke fejre Den Gyldne Mikrofon med sine medværter. Foto: Tariq Mikkel Khan Radio For tredje gang: 'Go'Nova' vinder Ekstra Bladets radiopris

Sidste år satte firkløveret fra 'Go' Nova' rekord, da de som de første i Den Gyldne Mikrofons levetid kunne tage statuetten med hjem for tredje gang i træk. Nu har de altså slået deres egen rekord med fire gyldne mikrofoner på stribe.

Den Gyldne Mikrofon er blevet uddelt i alt 11 gange.

Sådan så det ud i Vega, da Den gyldne mikrofon blev uddelt sidste år. Radio Aller aller sidste chance! Stem på årets bedste radiovært

22 kommentarer
Vis kommentarer