Radiovært fra P3 frygter kræften vender tilbage

Sara Bro skal have foretaget en dobbelt mastektomi, efter hendes læger har fundet tegn på kræften, som også ramte hende for 15 år siden

Sara Bro, der i dag er 42 år gammel, til premiere på The Neon Demon i Grand Bio i maj 2016. Foto: Michael Stub
Sara Bro, der i dag er 42 år gammel, til premiere på The Neon Demon i Grand Bio i maj 2016. Foto: Michael Stub

Den folkekære morgenvært på P3 Sara Bro har fået et tilbagefald, efter hendes læger har konstateret, at hun har et forstadie til brystkræft.

Det skriver hun i et følelsladet opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun beder om hensyntagen til sine to børn.

- Jeg har gået til årlige kontroller, siden jeg for 15 år siden havde brystkræft. Til min seneste kontrol var der desværre et forstadie til brystkræft. Jeg blev tilbudt en dobbelt mastektomi, så jeg aldrig kan få brystkræft igen, og det har jeg sagt ja til, skriver hun.

Bøger Stjerneforfatter død af kræft

Sygemeldt
Sara Bro er kendt som den sjove og skarpe kvinde med den lyse stemme ved P3's morgenflade, men inden for det seneste stykke tid, har hun ikke været at høre.

- Normalt har vi jo en aftale om, at vi allesammen laver radio sammen fra 6-9 hver morgen på P3, men den aftale har jeg ikke kunne holde på det sidste. Det er jeg rigtig ked af, skriver hun.

Veteranen Johnny Hallyday under en koncert i Barcelona - sangeren fra Paris kaldes 'Den franske Elvis'. Foto: All Over INTL. MusikNYT Rocklegende ramt af kræft

Vil gerne tilbage
Sara Bro uddyber i sit opslag på Instagram, at selv om hun helst vil tilbage på arbejdet, må hun blive hjemme.

- Lægen siger at den bedste medicin for mig lige nu er at blive derhjemme. Jeg gør alt hvad jeg kan for at blive frisk igen hurtigt, men vi høres altså først ved om et stykke tid, skriver hun.

Michael Gravgaard har nok engang åbnet op for sit lange sygdomsforløb med kræften. Foto: Khan Mikkel Tariq Superligaen Michael Gravgaard fik kræft: Hvordan skal man forklare, at man kan dø?

Sara Bro til musikfestivalen 'Vi elsker 90'erne' på Rødovre Rådhusplæne. Foto: Jonas Olufson
Sara Bro til musikfestivalen 'Vi elsker 90'erne' på Rødovre Rådhusplæne. Foto: Jonas Olufson