Annonce:
Annonce:

Raser: Det er ulækkert

Sille Nimholm føler sig holdt for nar af de andre piger på hotellet, der kyssede med flirten David bag Silles ryg

Sille og David blev kærester efter opholdet i Mexico. Foto: Henning Hjorth
Sille og David blev kærester efter opholdet i Mexico. Foto: Henning Hjorth
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

En af de mest markante deltagere i den aktuelle sæson af 'Paradise Hotel', Sille Nimholm, er færdig.

Det står klart, efter hun blev smidt på porten sammen med Patrick H i en direkte duel mod David Jarsbo og Yazmin Papaleo.

Men det virkelige drama udspillede sig kort forinden, hvor netop tilbagevendte Andreas informerede Sille om alle de kvinder, 'Paradise'-flirten David havde snavet med bag hendes ryg. Deriblandt Stine Thomsen, der i dag kalder sig Nora.

Den oplysning smadrede forholdet mellem Sille og David kort før, at de gik i duel mod hinanden.

Optagelserne blev færdiggjort tidligere på året, og Sille Nimholm lægger ikke skjul på, at luften stadig er kølig mellem hende, Yazmin og Nora.

Annonce:

- Når jeg ser, hvad pigerne siger på hotellet, kan jeg kun være glad for, at jeg ikke har samme opførsel som Yazmin og Nora. Jeg vil hellere sidde i min situation, være presset og blive holdt for nar, frem for at det er mig, der er den pige, der holder andre for nar.

- Du føler dig holdt for nar?

- Det gør jeg. Nora går jo og siger, at vi er bedste veninder, og det er den største joke, jeg længe har hørt. Jeg kyssede ikke én gang med Andreas, fordi hun sagde, hun godt kunne lide ham. I mit naive, søde hoved troede jeg, vi var veninder.

Nora sammen med Andreas, der afslørede over for Sille, at Nora og Yazmin havde kysset med David bag hendes ryg. Foto: Henning Hjorth
Nora sammen med Andreas, der afslørede over for Sille, at Nora og Yazmin havde kysset med David bag hendes ryg. Foto: Henning Hjorth

- Hvordan har det været at se på tv, hvor Nora siger, at hun godt ved, at det er forkert at kysse med David, men at hun gør det, fordi det er lidt forbudt?

- Det er jo sådan noget, jeg synes er sygt. Hun ved godt, at hun gør et andet menneske ked af det, og det har hun åbenbart et behov for. Spil eller ej, der er noget, der hedder empati og respekt, og her står mine pædagogiske evner sgu af.

- Men Sille. Man kan jo sige det samme om David?

Annonce:

- Ja, helt sikkert. Jeg synes bare, at forskellen er, at David trods alt i sync siger, at han gør det af taktiske årsager. Men tro mig, han har også hørt for det herhjemme, for jeg er overrasket over, at han råsnaver med dem allesammen, går direkte ned til mig og lyver for derefter at stikke pikken i mig. Det er ulækker adfærd, og det har jeg også sagt til ham.

Yazmin siger til Realityportalen, at hun ikke kan se problemet i, at hun kyssede med David, da han ikke var kæreste med Sille på det tidspunkt. Foto: Henning Hjorth
Yazmin siger til Realityportalen, at hun ikke kan se problemet i, at hun kyssede med David, da han ikke var kæreste med Sille på det tidspunkt. Foto: Henning Hjorth

Hun synes dog stadig, det er værre fra venindernes side, da de ifølge Sille har hørt ved eksempelvis Pandoras, hvor glade hun og David var og er for hinanden.

Derfor er forholdet mellem dem også anstrengt i dag, ifølge Sille.

- Jeg har ikke et synderligt behov for at have dem i mit liv. Vi vil nogle forskellige ting, og vi er nok bare for forskellige til at kunne mødes på midten, konstaterer hun.

Sille Nimholm og David Jarsbo blev efter hjemkomsten kærester og flytter snart sammen i Aarhus.

Nora til Sille: Nu basser du ned!

Nora Thomsen er langt fra enig i Sille Nimholms udlægning af, at hun og Yazmin har været dårlige veninder. Det siger hun til Ekstra Bladet.

- Jeg synes overhovedet ikke, hun har ret. Jeg når snart et punkt, hvor jeg siger 'nu basser du ned'. Nu er der sgu heller ikke mere at gøre ved det. Hun har vidst det hele. Det hele. Hun har haft en forestilling om, at hun først har fundet ud af, at vi har kysset med David, efter hun er kommet hjem. Hun fik det hele at vide derinde. Hun får at vide flere gange, at David og jeg har kysset. Og hun har også fået historien herhjemme.

- Har hun ret i, at det er dårlig stil fra din side?

- Selvfølgelig er det dårlig stil, men det er ikke hendes fyr på det tidspunkt. Længere er den ikke. Vi er i Mexico. Du skal lade være med at deltage i 'Paradise Hotel', hvis du ikke kan klare det. Jeg kunne aldrig finde på at tage nogens fyr herhjemme eller noget som helst. Men derinde ved du aldrig, hvad der kommer til at ske. Du skriver under på, at alt kan ske.

Nora mener også, at det er irriterende, at hendes sync er skåret anderledes end Davids. For de har sagt præcis det samme om bevæggrundene for at kysse på hinanden.

- Nogen siger, det ikke er taktik at gå og kysse på hinanden. Men jo, folk gør det på hver sin måde. David kysser på pigerne for at smøre ekstra på og sikre sig en backup eller en partner. Det er det samme, jeg gør. Jeg siger flere gange i sync, som ikke er taget med, at jeg gør det for at have David om min lillefinger. Jeg gør det selvfølgelig også for at hygge mig, men der er mere i det end det, siger Nora Thomsen, der understreger, at hun ikke fortryder, fordi det gav mening, da hun var på hotellet.

- Sille siger, at hun ikke har et behov for at have jer i sit liv. Er det også sådan, du har det?

- Tja, jeg har ikke noget behov for at have hende i mit liv, hvis hun ikke vil have mig i sit. Men hør her, det er en kæmpe overreaktion, for vi havde en aftale i dag. Den eneste grund til, at vi ikke skal ses er, at hun skulle hente sin far i lufthavnen. Vi laver tit aftaler, vi snakker tit i telefon. Jeg får ikke en vibe af, at hun har noget imod mig. Hvis jeg har et problem med nogen, så tager jeg fat i dem og taler om det.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: