Raser over Anders: - Ja, jeg kaldte dig idiot!

Eva Lundberg, der var med i sidste sæson af 'Gift ved første blik', er ikke begejstret over den måde, Anders Pilemand har behandlet Luna Elmkjær på

Eva Lundberg lægger ikke fingrene imellem, når hun skal give sin vurdering af Anders Pilemand.
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Bølgerne gik højt på de sociale medier i aftes, da 'Gift ved første blik' løb over skærmen på DR1.

Især Anders Pilemand fik nogle hårde ord med på vejen, efter han afslørede, at han, fra han så Luna første gang, godt vidste, at der ikke var en fremtid for tv-ægteparret. Primært på grund af hendes udseende.

Også Ekstra Bladets 'Gift ved første blik'-ekspert, Eva Lundberg, der medvirkede i sidste sæson af programmet, er rasende over den måde, Anders Pilemand behandlede Luna Elmkjær på.

- Jeg synes, at det er rent misbrug af Lunas tillid, når Anders på bryllupsnatten har sex med hende. På den måde fortæller han hende, at han gerne vil hende. Han sender et klart signal om, at det er dig og mig nu, og vi skal videre sammen. Det er sådan, kvinder tænker. Hun er blevet gift og har sex med sin mand på bryllupsnatten. Det er ikke et engangsknald for hende - hun ser en fremtid, lyder Eva Lundbergs vurdering.

Går amok over 'Gift ved første blik': Ville bare knalde

Det, der får Eva Lundberg mest op i det røde felt, er, at Anders godt vidste, at han ikke ville være sammen med hende, da de havde sex.

- Derfor synes jeg godt, at man kan sige, at han i den grad har misbrugt hendes tillid. Hvad bilder han sig ind. Han skulle have beholdt Pjerrot i bukserne, siger hun.

Eva Lundberg er skarp i sin kritik af Anders Pilemand. Foto: Henning Hjort
Eva Lundberg er skarp i sin kritik af Anders Pilemand. Foto: Henning Hjort

Eva Lundberg er mildt sagt forarget over, at Anders Pilemand går så meget op i sin tv-bruds udseende.

- Han havde regnet med, at det var en noget anden model, der ville komme. Fra han så Luna komme op ad gulvet, var det ikke den figur, han havde regnet med. Og jeg vil godt lige fastslå, at Luna ikke fejler noget. Hun er en dejlig, varm og meget ærlig kvinde. Du ser, hvad du får. Men han var skuffet, da han så hende. Men hvad bilder han sig egentlig ind? siger hun.

I chok: - Jeg var rædselsslagen for at havne i en depression

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Anders Pilemand, der ikke ønsker at svare på den kontakte kritik.

Tidligere har han dog sagt til Ekstra Bladet, at han ikke føler, at han pludselig vendte på en tallerken.

- For mig er det ikke noget, der sker lige pludselig. Det er en gradvis udvikling, men som seerne oplever det, kan jeg godt se, det virker meget brat. Luna kom med mange komplimenter til mig, som jeg blev smigret af. På et tidspunkt går det op for mig, at jeg ikke kan gengælde det. Derfor bliver jeg nødt til at bede om en tænkepause. Jeg vil ikke gå og spille skuespil overfor hende.

 Kæmpe krise i 'Gift ved første blik': Så galt gik det

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind