Raser over dommerne: Stormer ud

Silas var bestemt ikke tilfreds med kritik eller karakterer fra dommerne fredag aften

Silas Holst & Lise Rønne er glad for at være videre trods kritik.
Følg Film og tv

Som aftenens store overraskelse havnede Silas Holst og Lise Rønne nederst i feltet efter 'Vild med dans'.

Og derfor var det da også en noget irritabel Silas, der mødte Ekstra Bladet efter showet.

- Jeg vil da sige, at vi er toplettede, og vi er glade for at være stemt videre, fortæller den professionelle danser og fortsætter:

- Jeg tror, at grunden til, at vi så overraskede ud, var ikke karakteren. Det respekterer jeg. Men grundlaget forstår jeg ikke. Og det kan være frustrerende. Kommentaren om, at det lignede for meget en kamp, den forstår jeg ikke, fordi en paso er jo netop en dødskamp. Det er kamp om liv og død. Man er jo skiftevis tyr eller matador, det er en kamp.

Det var Anne Laxholm, der kom med udtalelserne om, at parret havde 'skuffet', og at der 'havde været for meget kamp' under dansen.

Forstår det ikke
Danseren forstår slet ikke grundlaget for kritikken, da han mener andre versioner af samme dans har fået ros gennem sæsonen.

- Vi har set andre pasoer i år, hvor de har fået ros for, at det var en kamp, og nu danser vi den, så må den ikke være en kamp. Det er en grund, jeg bare ikke forstår, og det forvirrer mig.

Det er ofte, at Silas og dommerne ikke er helt enige, og det har sat sig i danseren.

- Det frustrerer mig at få at vide hver uge, at jeg ikke laver de rigtige trin, fordi det gør jeg, det er jo ikke fordi, jeg bare står og gøgler nede i kælderen med Lise. Jeg står med alle de teknikbøger, der er. Jeg finder det rigtige fodarbejde for at sikre, at det er det rigtige, vi kommer med.

Silas kan ikke forstå, hvorfor dommerne skal kritisere hans kreativitet hver uge. Foto: Jonas Olufson
Silas kan ikke forstå, hvorfor dommerne skal kritisere hans kreativitet hver uge. Foto: Jonas Olufson
 

Danser altid rigtigt
Især Jens Werners kommentar om, at der endelig kom 'noget rigtig dans' har gjort indtryk.

- Så sådan nogle kommentarer med, at nu kom der endelig noget dans, som jeg kunne se var dans, sådan noget frustrerer mig. Fordi det gør vi hver gang.

Silas får ofte kritik for at være for kreativ, men det handler måske mere om, at dommerne gerne vil have dans, der ikke bringer noget nyt med sig, mener han.

- Jeg har ikke behov for at gøgle ud. Jeg pakker det nogle gange ind med en sjov fortælling, men alle trin, jeg har lavet, det står i bøgerne. Så sådan nogle kommentarer frustrerer mig. Nu skal jeg lige hjem og sove på det.

- Der er ingen tvivl om, at vi ser dans forskelligt. De ser dans mere klassisk end jeg gør. Jeg vil gerne underholde, og man må gerne gradbøje. Jeg synes, dans skal udvikle sig.

Vi var tossede
- Hvordan havde I det så, da I så, at I lå i bunden?

- Vi var tossede. Tak til de dejlige seere. Vi giver en omgang, lyder det fra Silas og Lise, der skal danse igen næste fredag.

Parret havde dog ikke overskud til at tage billeder efter programmet og stormede ud fra scenen forbi de mange pressefotografer.

Husker du Vickie Jo, der i mange år var fast inventar i 'Vild med dans'? Bliv meget klogere på, hvor hun er i dag lige her.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller