Raser over TV3: - Det er fuldstændig til grin!

Yasser var mildest talt utilfreds med produktionen i mandagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen'

Yasser blev vred under dødskampen. Foto: TV3
Yasser blev vred under dødskampen. Foto: TV3
Følg Film og tv

- Hvad fanden er det for noget?

Sådan lyder Yassers umiddelbare reaktion, efter han tabte dødskampen i mandagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' mod Zanne, Karina og Michael.

Han var nemlig langt fra tilfreds med den måde, TV3 havde opbygget udfordringen på. Det fik ham til at sparke til bordet foran ham, så tingene fløj om ørene på ham.

- Jeg sparker til bordet, fordi jeg er virkelig skuffet over mig selv. Det er der, det hele ligger. Det er mig, der skal kunne afgøre de her ting, og det at jeg netop ikke gør det, skuffer mig, sagde Yasser til kameraet efterfølgende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Yasser var meget utilfreds med, at han ikke klarede dødskampen bedre. Foto: TV3
Yasser var meget utilfreds med, at han ikke klarede dødskampen bedre. Foto: TV3

Den voldsomme reaktion fra Yasser gik da heller ikke forbi næsen på vært Jakob Kjeldbjerg.

- Hvad i himlens navn handler det om? Hvad vil du kalde det?, spurgte han henvendt til Yasser.

Tv-kendis går amok: - Nu har jeg kraftedeme fået nok!

- Det er fuldstændig latterligt, at I lægger sådan et lortespil op lige inden en finale. Det synes jeg er fuldstændig til grin. Hvad fanden er det for noget? Alt respekt til pigerne og deres præstation. Men det der er fandeme til grin, siger Yasser. Den reaktion får Zanne og Karina til at ryste kraftigt på hovedet.

Det gik ikke helt efter planen for Yasser. Foto: TV3
Det gik ikke helt efter planen for Yasser. Foto: TV3

Meget utilfreds
Til Ekstra Bladet uddyber Yasser, hvad det var, der fik ham til at miste besindelsen. Ifølge ham var det nemlig ikke alt, seerne fik at se i programmet.

- Jeg blev enormt utilfreds over, at jeg ikke fik hjælp, da jeg bad om det. Der er en aftale i programmet om, at hvis man kommer i problemer, så skal man sige 'frys', og så stopper spillet. Jeg slog hul i fingeren, og jeg havde brug for hjælp. Jeg råbte 'frys' flere gange, men der var ingen, der hørte mig. Jeg er jo meget passioneret, og derfor blev jeg så irriteret, som jeg blev. Jeg var utilfreds med produktionen, siger Yasser.

Ifølge Jesper Kynde, der er redaktør på 'Robinson Ekspeditionen' var det dog ikke helt sådan, det gik til.

- Først og fremmest må deltagerne ikke råbe 'frys'. Det gør vi, hvis noget går galt. Det er ikke nogen hemmelighed, at Yasser var lidt sur over gamet. Han havde regnet med, at spillet var lidt mere fysisk. Selvom han ikke er den deltager, der har meldt sig oftest til dødskampen, så vidste han også godt, at kampene er kønsneutrale, og at det er forskelligt fra dyst til dyst. Alligevel kan han ikke skjule sin irritation over, at han ikke synes, at den ligger lige til ham, siger han til Ekstra Bladet.

Ingen sure miner
Redaktøren fortæller, at de fra produktionens side havde en dialog med Yasser efterfølgende.

- Vi snakkede med ham og lyttede og forsikrede ham om, at det ikke er noget, vi har gjort for at ramme ham. Udfordringerne er kønsneutrale. Vi laver det hjemmefra og forfordeler ikke nogen. Det, der skete i den her dødskamp, var, at kuglen havde kunnet sætte sig fast en gang imellem. Når det skete, så løb en 'gameansvarlig' ind og satte den i gang igen. Det var deltagerne briefet om. Og alligevel blev Yasser frustreret over det, lyder det fra Jesper Kynde.

Ifølge ham var det dog en gevinst at have en deltager som Yasser med i programmet.

- Han er en fighter. Han ville gerne vinde, og adrenalinen pumpede. Han er en fantastisk deltager, og noget af det, der er skønt ved ham, er, at man kan mærke ham. Han lægger ikke skjul på sig selv, og hvad han mener, og så har han bare et ekstra gear.

Kendt DR-vært scorer nyt job

Ifølge Yasser er der da heller ingen sure miner mellem ham og TV3 i dag.

- Jeg talte med dem bagefter, og de lyttede til, hvad jeg sagde. Jeg var sur lige i øjeblikket, fordi jeg er så passioneret, og fordi man gerne vil vinde, men jeg er ikke sur i dag. Det kan se forkert ud i manges øjne, og folk har ofte misforstået mig, fordi jeg siger min mening. Men det er bare fordi, jeg går så meget op i spillet, siger Yasser.

Yasser tabte dødskampen. Foto: TV3
Yasser tabte dødskampen. Foto: TV3

Ude af 'Robinson'
Selvom Yasser kæmpede for sit liv i mandagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen', så måtte han se sig slået af Karina i duel i mandagens ø-råd, og det var en tydelig rørt Yasser, der måtte sige farvel til 'Robinson Ekspeditionen'.

- Jeg var meget ærgerlig, og jeg følte ikke, at jeg havde bevist mit værd over for mig selv. Jeg følte ikke, at jeg trådte i karakter, som jeg skulle. Det var hele tiden min strategi, at jeg ville stå i skyggen, indtil vi nåede til sammenlægningen, og at jeg så herefter skulle gå 'all in'. Men det endte så med, at jeg ved sammenlægningen også var dårlig til de ting, jeg burde være god til. Så det er en stor skuffelse, siger Yasser til Ekstra Bladet.

Av, av, av: Tv-seerne flygter fra 'Love Island'

Set i bagklogskabens lys fortryder Yasser dog generelt ikke den måde, han har spillet spillet på under 'Robinson Ekspeditionen'.

- Jeg fortryder kun den måde, jeg handlede på ved sammenlægningen. Alt, hvad jeg har sagt, mener jeg. Jeg har fået mange grimme beskeder fra folk, som mener det ene og det andet om mig. Folk tror, at jeg er en klaphat eller psykisk ustabil. Men det kan jeg kun grine af. For mig er menneskerne det vigtigste. Selvfølgelig er det også en konkurrence, men for mig er de personer, som jeg lærte at kende under ekspeditionen meget mere værd end en halv million. Det tror folk måske ikke, men sådan har jeg det, siger Yasser.

- Men man bliver også nødt til at spille spillet til ens egen fordel. Jeg har valgt at tackle spillet ved at tænke på mig selv, og derfor har folk en stærk mening om mig, siger han.

Deltagerne gav den alt, de havde, i dødskampen. Foto: TV3
Deltagerne gav den alt, de havde, i dødskampen. Foto: TV3

Alt i alt tænker Yasser dog tilbage på sin deltagelse i 'Robinson Ekspeditionen' med et smil.

- Det har været en fantastisk oplevelese. Jeg har fået nye bekendtskaber, og man er begyndt at værdsætte tingene på en anden måde, efter man er kommet hjem. Men det var også dejligt at komme hjem til min familie igen. Dem havde jeg savnet meget, lyder det fra Yasser. 

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.