Reagerer på stor 'X Factor'-ændring

Når 'X Factor' vender tilbage til skærmen 15. maj, forventer deltagerne en vild oplevelse

'X-Factor' vender tilbage fredag 15.maj klokken 20.00 på TV2 eller TV2PLAY. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
'X-Factor' vender tilbage fredag 15.maj klokken 20.00 på TV2 eller TV2PLAY. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Seerne kan godt begynde at glæde sig til, at det store underholdningsshow 'X Factor' kommer tilbage på skærmen. Det sker fredag 15. maj.

Programmets liveshows har været på pause siden 6. marts, og når programmet kommer tilbage, bliver det i et helt nyt format.

Når vinderen af den 13. sæson skal kåres, bliver det nemlig over to finaledage. Det betyder også, at der kommer tre liveshows på otte dage.

'X Factor' vender tilbage med stor ændring

- Det er virkelig fedt. Jeg har bare gået og ventet på, at vi kunne komme tilbage. Jeg er virkelig glad for, at det kan blive afsluttet og så på den rigtige side af sommeren, siger Alma Agger.

- Det er godt for deltagerne. Det er godt for alle, at det kan afsluttes ordenligt. Det har virkelig været en mærkelig situation. Det er et godt velvalgt tidspunkt nu og ikke for en måned siden. Det ville være mærkeligt at underholde, imens folk ligger i respirator, siger Thomas Blachman.

Artiklen fortsætter under billedet ...

De tre dommere Ankerstjerne, Oh Land og Thomas Blachman er snart at finde bag dommerbordet. Foto: Tariq Mikkel Khan.
De tre dommere Ankerstjerne, Oh Land og Thomas Blachman er snart at finde bag dommerbordet. Foto: Tariq Mikkel Khan.
 

Et nyt format:
Finalen bliver i år afviklet fredag 22. maj og lørdag 23. maj i 'X Factor's eget studie og i et mindre format.

- Jeg har det okay med, at det er koncentreret. Finalerne har godt kunne blive lidt BonBon-Land-agtige i meget store haller, hvor fokus fra musikken er forsvundet. Men det er irriterende for deltagerne, fordi det har været fedt for dem, siger Thomas Blachman.

Alma Agger supplerer:

- Det er en legendarisk version af 'X Factor'. Vi er de deltagere, der har været med længst. Det er selvfølgelig ærgerligt, at der er temaer og sange, vi ikke får lov til at synge. Men under omstændighederne, er det en god løsning, siger Alma Agger.

Cecilie Wøldike Nielsen fra 'Smokey Eyes' beskriver også det nye format som skræmmende og spændende.

Sofie Linde hyldes efter stor vægt-opsang

Med eller uden publikum?
Denne sæson har allerede budt på et enkelt liveshow uden publikum. Det er endnu uvist, om de næste liveshows bliver med eller uden publikum i salen.

- Det vil være meget ærgerligt, men det er stadigvæk en fed oplevelse. Der er mange, der ser med i tv'et, det er dem, jeg fokuserer på. De er det store publikum, siger Cecilie Wøldike Nielsen.

Selvom der allerede har været et enkelt liveshow uden publikum var det ikke alle, der opdagede den tomme sal.

- Jeg bemærkede ikke engang, at publikum manglede. Jeg ved ikke, hvad der skete. Nogle gange har man lyst til at fylde lidt mere selv, så passer det jo meget godt. Nu skal programmet bare eksekveres. Jeg tror, at der bliver lagt stor vægt på produktionen, så det fungerer på fjernsyn som et tv-program, siger Thomas Blachman.

'X Factor' vender tilbage fredag 15.maj klokken 20.00 på TV2 og TV2 PLAY.